reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki poród ??

kaśka76 pisze:
ja robiłam w sobotę  :p
ja depilatora używałam tylko na nogi, ale muszę się naćpać tabletkami przeciwbólowymi, bo niestety kłaki mam grube i bardzo mocne i to wszędzie niestety

oj jaj mam to samo...teraz w ciazy sie gole, bo boje sie tego bolu wlasnie.
mialam ochote tezx na laser, ale naczytalam sie e nie warto, szczegolnie jak ktos ma duze owlosienie, tak jak ja, to tak naprawde nie dziala, bo klaki odrastaja po jakims czasie,o ile w ogole je wezmie. najlepiej dziala na tych kobitkach co maja jasna karnacje i ciemne klaki...niestety ja do tych jasnych nie naleze za bardzo. :(

reklama
aniam słyszałam tylko że przez około poł roku nie można się opalać żeby nie powstały przebarwienia dlatego najlepiej robić po lecie, o innych komplikacjach nic nie wiem ja patrzyłam w salonie SHARLEY w WAWIe przy Jana Pawła musicie poszukać w internecie są różne ceny mi się marzy też makijaż permanentny taki na 3-4 lata delikatna kreska czarna na górnej i dolnej powiece oraz cieniowanie ust ;D

boże przy moim zaroście to na laser bym zbankrutowała...

ale myślę o zdecydowaniu sie w kńcu na miodzik - ale strasznieboje sie bólu...
denerwuje mnie codzienna walka z maszynką.

ja męczę się z maszynką albo pianką do depilacji, bo na wosk to tylko wąsik i pachy, bo reszty sięboję, za duże napięcie byłoby chyba dla brzuchola.

azik pisze:
boże przy moim zaroście to na laser bym zbankrutowała...

ale myślę o zdecydowaniu sie w kńcu na miodzik - ale strasznieboje sie bólu...
denerwuje mnie codzienna walka z maszynką.

azik, co to miodzik?? wosk jakis??

ja w ramach oszczednosci swego czasu kupilam sobie podgrzewarke do wosku i sama sobie wlosy darlam plastrami. tylko ze to sdlugo mi schodzi, bo cale nogi plius bikini robie prawie 2 godziny, w porownaniu do pol u kosmetyczki...

aaaaaaaaaa..........jak to czytam, to mnie boli..... szczególnie bikini....... ja wyrywam pęsetą włoski spod pach. kiedyś próbowałam depilatorem i chodziłam jak terminator

no boli zwłaszcza bikini strasznie ale ja tam wolę pocierpieć w ciąży nie szarpię się plastrami tylko codziennie maszynka w ruch do golenia no cóż ::)

reklama
kaśka76 pisze:
Ara: a masz może jakiś wypróbowany wosk? ja się zastanawiam czy kupić podgrzewarkę na wkłady 100ml czy na puszki 400ml.

hmmm, niekoniecznie. ten co uzywam to chyba jest na bazie przeczelego czegos tam, ale nei dam sobei glowy uciac ;) no i ja mam ta na puszki nie na wklady. a kiedys kosmetyczka w polsce proponowala mi wlansie na te wklady...mysle ze to na 400 ml jest wydajniejsze.

Do góry