reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki poród ??

reklama
Tez mi sie marzy laserowe usuwanie wloskow, moze kiedys bo na razie to troche za drogie.
A owolosienie mam dosc spore.
Tak jak agao nie wyobrazam sobie siebie z kedziorami na dole na codzien ;D
Co do lewatywki jestem z nia od dlugiego czasu za pan brat i naprawde nie ma sie czego obawiac. Obsluga jest prosciutka  ;D i chyba milej jest zrobic samemu niz ktos mialby pomagac ;D U mnie w szpitalu nie robia lewatywy ale ja sobie sama w domku zaaplikuje zeby potem nie miec kupkowych problemow.

no w ciąży nie można ja miałam plany po lecie ale dzidzio się zjawiło i nie mogę teraz, muszę poczekać, laseerowe depilowanie bikini kosztuje około 500zł w tym 2-3 zabiegi po roku mała powtórka dla włosków niedobitków i do końca życia jesteś free od włosów, ja chciałam zrobić sobie całe nogi, bikini i pachy za około 2000 złotych ale jaki komfort  ::)  moja kumpela poddała się w zeszłym roku i miała 2 zabiegi bo słabe włoski i jest świetnie gładko i wogóle, zero kłaków na łydkach i bikini oraz pod pachami, ja depiluję się przy użyciu maszynki 1 raz dziennie, trochę to męczące ale nie lubie jak kłuję jak kaktus

chodziłam swojego czasu na plastry woskowe fajnie komort na 3 tygodnie ale niestety trzeba kłaki zapuścić niestety ja nienawidzę tego robić kilka razy zapuściłam jak mężą nie miałam w łózku i wtedy powyrywano mi plastrami z woskiem efekt fajny

ja robiłam w sobotę :p
ja depilatora używałam tylko na nogi, ale muszę się naćpać tabletkami przeciwbólowymi, bo niestety kłaki mam grube i bardzo mocne i to wszędzie niestety

reklama
Do góry