reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki poród ??

reklama
a ja mogę używać różnych cudów wianków łagodzących balsamów i innych, a i tak zawsze jestem czerwona i zakrostkowana jak raczek.

ja zawsze po depilacji (na noc robię) latam bez majtek do rana i nic mnie nie podrażnia ajak depiluję się w dzień to zakładam delikatne bokserki bo jak ubiorę zwykłe majtk i czy stringi to mi ocierają pachwiny- to mój ppatent

Agao: jak Ci zazdroszczę, na mnie to nawet nie skutkuje, chyba mam bardzo wrażliwy naskórek i nic nie wykombinuję oprócz laserowej potem.

No my z goleniem przerabane-nogi pachy i malutka jas jeszcze lapy gole czyli wszedzie gdzie sie da.........fajowo tak laserowo ale ile kasy ::) wygram w totka to od razu lece..............czyli nigdy ;)

Ja sie zastanawiam czy dam rade sie wygolic jak brzuchol bedzie taaaaaaaaaaaaki duzy..............meza nie zatrudnie bo on cykor i lapki mu sie trzesa.....a sam przeciez sie goli ::)

Ps.NA CZWARTEK MUSZE BYC GLADKA JAK AKSAMIT-MAZ SIE ZWALA NA CHATE ;D(jeszcze dam znac,bede pewna jak bedzie juz na promie)

reklama
Agao, ja tak jak ty nienawidze zarostu :) W zadnym miejscu. Nic nie wiedzialam o tej laserowej ale dalas mi nadzieje. Chyba zaraz zaczne odkladac, to akurat po porodzie przynajmniej czesci wloskow sie pozbede. A nie jest to niebezpieczne? Chodzi mi o to czy nie ma jakis komplikacji?

Do góry