reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki poród ??

reklama
Niedawno pokazywali w TV kobiete ktora dostala po manicurze zakazenia bo narzedzia byly zle wysterylizowane, odkad jestem w ciazy mam obsesje ze mnie moga tym zarazic i bede musila dostac antybiotyk. Tak wiec piluje i maluje sama ;D
Koga strzelisz sobie w domku lewatywke i bedzie ok.

Koga- kupka wcale nie zawsze. I wcale lewatywa tez nie zawsze jest konieczna. Jesli organizm sam sie dobrze oczysci, to zadnej wpadki nie bedzie. Podobno czesto przed porodem bardzo czysci- ale to wlasnie dobrze, bo potem nie ma juz co wyleciec. Pisaly o tym te dziewczyny, ktore juz urodzily, a osobiscie widzialam to na przykladzie mojej suni. ( a propos - pieski tez krzycza przy porodzie- zwlaszcza przy pierwszym szczeniaczku).
A poza tym, to jak bedziemy rodzic to akurat nic nie bedzie nas obchodzilo czy cokolwiek wylatuje i czy ktos to widzi.

każda z nas będzie miała inny porog ale o tym czy z lewatywka czy bez i jak w ogole to wszystko pogadamy pewnie przez caly marzec ale bedzie opowiadań hihi

słuchajcie, lewatywa nie jest taka zła... to tylko tak groźnie brzmi

zwłaszcza ta normalna...

ja miałm taka porządną przed kolonoskopią - to dopiero wyczyn - ale nie boli, nie jest nawet szczególnie nieprzyjemne, po prostu ma się czyszczenie jelitek ;)

reklama
Do góry