reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki fotelik dla naszego skarba :)

no jestem w szkou że już zaczynacie wymieniać foteliki serio :szok: Szymek w swoim ściedzi jak król i jeszcze ma spory zapas nad głową.

reklama
Dzis zauważyłam,że naszemu krasnalowi juz niedługo zacznie wystawać głowa znad fotelika...
szukam coś fajnego,niedrogiego i bezpiecznego.co polecacie?:tak:

Filipowi fotelik jeszcze starczy na rok na pewno...spokojnie sie miesci, a i regulacja pasów jeszcze nie wykorzystana na maxa...wiec zakup fotelika poczeka...może nawet uda sie kupić dopiero siedzisko..

PILNE PILNE PILNE PILNE PILNE

ten wątek chyba najbardziej pasuje do mojego problemu a raczej potrzebuję rady lub porady a może raczej opinii

SZymek na urodziny dostanie fotelik rowerowy to już postanowione.
no i wertuję strony i wertuję i w końcu mam trzy typy

1. Hamax Siesta
2. OK Baby Sirius
3. Romer Jockey Comfort

no i problem w tym jaki wybrać? jeśli któryś macie lub coś o którymś SPRAWDZONEGO wiecie to proszę piszcie PILNIE bo 20 lutego muszę to cacko mieć w domu.

będę wdzięczna ogromniaście.

ten wątek chyba najbardziej pasuje do mojego problemu a raczej potrzebuję rady lub porady a może raczej opinii

1. Hamax Siesta
2. OK Baby Sirius
3. Romer Jockey Comfort

no i problem w tym jaki wybrać? jeśli któryś macie lub coś o którymś SPRAWDZONEGO wiecie to proszę piszcie PILNIE bo 20 lutego muszę to cacko mieć w domu.

Jak dla mnie to wersja 1 i 3 jest OK:tak:Ja mialam podobny do tego 1:tak:

1. Hamax Siesta
2. OK Baby Sirius
3. Romer Jockey Comfort

Szkoda,że nie wkleiłaś fotek.
Ja bym napewno wybrała ten najsolidniejszy,najbardziej zabudowany.:tak:
http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79382,2157573.html

Ten mi sie podoba
http://www.skleprowerowy-duda.pl//index.php?products=product&prod_id=144

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wkleiłam, ba zleży mi na opini tych co naprawdę znają te foteliki. wygląd wizualny mnie zbytnio nie interesuje.

Tylko proszę aby się nikt nie obraził.

choci i o opinie w użytkowaniu. wszystkie cenowo są podobne. funkcje podstawowe mają te same. jedynie co mi się np. podoba w pierwszym to podobno można pasy zapiąc jedną reką i jest ich podwójny system zapinania że dziecko nie ma szansy się wypiąć. no ale nie wiem czy fakt że odchylają się do tyłu nie zmniejsza ich bezpieczeństwa że np. jakiś zawias pęknie na jakimś kamieniu.

Rosmeta a w trakcie jazdy odchylałaś fotelik do tyłu i było wszystko ok??Czy oparcie nie blokuje głowy z kaskiem tzn. czy wsytarczy miejsca aby dziecko swobodnie ruszało główką lub mogło ją oprzeć jak zaśnie ( choć tej opcji pewnie u nas niegy nie będzie by SZymka zasnął).Czy jest coś co być zmieniła.

wiem piszę jak wariatka, ale dla mnie jazda na rowerze to na maxa ekstrema sama się panicznie boję, że ktoś mnie przewróci albo jakieśauto zachaczy lusterkiem. no mam tysiące myśli a jako kierowca nie lubię rowerzystów. muszę być pewna psychicznie że zrobiłam wszystko by Szymek był bezpieczny.

Do góry