reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
czekamy:-)No to zakup dokonany, powinien dotrzeć w czwartek, to pokażę jak się prezentuje
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiad super jest ten fotelik
Jenni jeszcze dlugo pojezdzi w swoim
Ten fotelik, który wybrała Kasiad jest naprawdę świetny Może jak Victor wyrośnie z tego to też zdecydujemy się na taki. Na razie jednak nasz Maxi-Cosi Priori XP jest w zupełności wystarczający i z rok na pewno jeszcze w nim pojeździ;-)
No właśnie się dziwię, nasz fotelik jest do 18 kg, a Oli ma 13 kg, a głowa jej już lekko wystaje ponad oparcie fotelika (mamy fotelik 9-18kg Dremefa Bobob Plus), nie dużo wystaje, bo z 2 cm, ale jednak, głowa wydaje mi się kiepsko zabezpieczona. Może nasz fotelik ma krótkie oparcie? Bo na szerokość Oli się mieści. No, ale nogi też jej wchodzą między nasze siedzenia i kopie w nie co chwilę, jak rusza nogami (teraz fotelik mamy na środkowym siedzeniu).
Nowy fotelik jest już w Bydgoszczy w siedzibie UPC, także jutro go dostaniemy
Nowy fotelik jest już w Bydgoszczy w siedzibie UPC, także jutro go dostaniemy
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
pewnie każdy fotelik jest inny zależy od firmy ma mamy fotelik firmy Romer do 18kg i Szymek super w nim siedzi bez względu czy ustawiona jest pozycja siedząca czy pół leżąca. pewnie kolejny też będzie tej firmy, ale spokojnie z rok możemy czekać.
Przyszedł fotelik Ogólnie fajny, choć przyznam, że wyobrażałam sobie, że ten zagłówek bardziej można położyć, a on ma tylko nieznaczną regulację, no ale z drugiej strony w tej grupie wagowej nie widziałam żadnego innego z regulacją. Oli na szczęście prawie nigdy nie śpi w samochodzie. Fotelik wydaje się być solidny i dobrze chronić dziecko. Była już pierwsza przymiarka (jeszcze w piżamie) i Oliwce bardzo się spodobał. Dziś będzie montowany w samochodzie, więc zobaczymy jak będzie się w nim czuła w trakcie jazdy.
reklama
Podziel się: