reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gosiu, fajny ten fotelik.Podoba mi sie ze ma wlasne pasy.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ano fajny fajny
ale myślałam ze wszystkie foteliki w przedziale 2 i 3 maja własne pasy, dopiero te podkładki takie dla starszych dzieci nie mają
ale myślałam ze wszystkie foteliki w przedziale 2 i 3 maja własne pasy, dopiero te podkładki takie dla starszych dzieci nie mają
Rozalka, ja mam taki:
CYBEX SOLUTION 15-36 kg +OSŁNKA NA FOTEL GRATIS!! (676960181) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny, jestem z niego zadowolona, pasy Oliwce przechodzą tam gdzie trzeba na najniższej pozycji ustawienia zagłówka (koleżanka ma starszą córkę, a w jej foteliku te pasy przechodzą na szyi, więc też na to trzeba zwrócić uwagę).
CYBEX SOLUTION 15-36 kg +OSŁNKA NA FOTEL GRATIS!! (676960181) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny, jestem z niego zadowolona, pasy Oliwce przechodzą tam gdzie trzeba na najniższej pozycji ustawienia zagłówka (koleżanka ma starszą córkę, a w jej foteliku te pasy przechodzą na szyi, więc też na to trzeba zwrócić uwagę).
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
my juz raczej jestesmy zdecydowani na taki fotelik ROMER KIDFIX KID FIX Trendline 2010 ISOFIX W-wa (887953930) - Aukcje internetowe Allegro
(kolor Olivia albo micky - zalezy co hubek wybierze;-))
po zmianie samochodu będziemy mogli mocowac na isofix
(kolor Olivia albo micky - zalezy co hubek wybierze;-))
po zmianie samochodu będziemy mogli mocowac na isofix
Podziel się: