reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka płeć

chodzi o to, by było widać tą jasną białą kreseczkę, że tak powiem, a u Ciebie nóżki zasłaniają

Załączniki

• 71a57e78-d36f-4fc9-8524-72f7b7952c61.jpeg
    71a57e78-d36f-4fc9-8524-72f7b7952c61.jpeg
    35,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Ja córeczkę narzeczony synka i sie tak przekomarzamy 😂 macie racje płeć tak naprawdę nic nie zmieni ale wiem ze sa osoby które ze zdjęć sa w stanie dużo powiedzieć Bo ja totalnie nic nie dostrzegam 😅. 19 mam prenatalne moze juz cos bedzie widać. Koleżanka w 9 tygodniu juz sie dowiedziała i sie dziwi czemu ja jeszcze nie wiem😬 w ogole wybaczcie ze wam tak późno odpisuje ale powiadomienia mi nie przychodza od jakiegoś czasu

Ja córeczkę narzeczony synka i sie tak przekomarzamy 😂 macie racje płeć tak naprawdę nic nie zmieni ale wiem ze sa osoby które ze zdjęć sa w stanie dużo powiedzieć Bo ja totalnie nic nie dostrzegam 😅. 19 mam prenatalne moze juz cos bedzie widać. Koleżanka w 9 tygodniu juz sie dowiedziała i sie dziwi czemu ja jeszcze nie wiem😬 w ogole wybaczcie ze wam tak późno odpisuje ale powiadomienia mi nie przychodza od jakiegoś czasu
ja się dowiedziałam w 6. ale to metoda ramzi i nub. zazwyczaj się sprawdzają, ale nie na zasadzie, że na 100%, tylko bardziej "dla zabawy". dopiero w 15tc jak miałam pewność, że dziewczyna, kupowałam rzeczy różowe. a w 9tc dowiedzieć się u lekarza nierealne, bo wtedy jeszcze nie ma narządów widocznych. jak będziesz u lekarza, poproś o takie zdjęcie z widocznym wyrostkiem płciowym i wtedy już będzie łatwiej coś powiedzieć, ale to też jest takie, że może się zrobić inna płeć. na 90% wiadomo, ale dopóki lekarz nie potwierdzi na połówkowych, to wiesz

U mnie Ramzi i Nub wychodzi sprzecznie - z Ramzi dziewczynka, z Nub chłopak 😄 Zobaczymy na połówkowych, ale to jeszcze kawałek czasu, dopiero kończę 13 tydzień 😜

Do góry