reklama
cena kusząca, może i my byśmy wypróbowali...Link do: twistshake - sklep internetowy empik.com Tu masz podaną cenę za poszczególne butelki. Ja właśnie zamówiłam w Empiku ale z tego co widziałam to można je też kupić w Smyku. Ja teraz rozglądam się za większa butlą ale dalej zostanę przy Twistshake
na każdą pojemność? My musimy już kupić kolejną 260mloo akurat są w promocji poszło i moje zamówienie na różową butelkę
a i ja kupiłam 260 ml. Jak na razie spisuje się o niebo lepiej niż zwykła.U nas też Twistshake, więc bawarka polecam ze swojej strony również. Ma świetny smoczek i to sitko w środku faktycznie też jest czymś, czego nie znalazłam nigdzie indziej. Smoczek się nie zatyka i malec nie musi się tak męczyć przy jedzeniu.
Gagatka88
Zaciekawiona BB
Wiecie, marketing szeptany trzeba potrafić przemycić... Tutaj aż kłuje w oczy :/
A propos Tommy Tippie antykolkowej - droga, wybajerowana i ... beznadziejna!!!
Mleko z niej płynie strumieniem, dziecko sie krztusi, łyka w pośpiechu i żadnego ssania nie ma.
A propos Tommy Tippie antykolkowej - droga, wybajerowana i ... beznadziejna!!!
Mleko z niej płynie strumieniem, dziecko sie krztusi, łyka w pośpiechu i żadnego ssania nie ma.
reklama
Dokładnie, podzielam zdanie Gagatka88. Byłam ostatnio u koleżanki, której jakiś czas temu urodziła się córeczka i teraz przestawia się na karmienie butelką. Postawiła na Toomy Tippie i nie jest zadowolona.
Ja osobiście korzystam z butelki Yoomi. Tymek musi się nieźle trochę postarać, żeby pociągnąć mleko ale chociaż nie leci strumieniem. Mimo ceny sprawdza się idealnie. Też bajerancka ale spłaca się w użyciu.
Ja osobiście korzystam z butelki Yoomi. Tymek musi się nieźle trochę postarać, żeby pociągnąć mleko ale chociaż nie leci strumieniem. Mimo ceny sprawdza się idealnie. Też bajerancka ale spłaca się w użyciu.
Podziel się: