reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jaką butelkę antykolkową wybrać?

reklama
Ja swojej małej też kupiłam różową :) ale ogólnie maja fajną kolorystykę, taką żywą. Bardzo przyciągnęła wzrok mojej małej i z chęcią jadła

U nas też Twistshake, więc bawarka polecam ze swojej strony również. Ma świetny smoczek i to sitko w środku faktycznie też jest czymś, czego nie znalazłam nigdzie indziej. Smoczek się nie zatyka i malec nie musi się tak męczyć przy jedzeniu.

U nas też Twistshake, więc bawarka polecam ze swojej strony również. Ma świetny smoczek i to sitko w środku faktycznie też jest czymś, czego nie znalazłam nigdzie indziej. Smoczek się nie zatyka i malec nie musi się tak męczyć przy jedzeniu.
a i ja kupiłam 260 ml. Jak na razie spisuje się o niebo lepiej niż zwykła.

Wiecie, marketing szeptany trzeba potrafić przemycić... Tutaj aż kłuje w oczy :/

A propos Tommy Tippie antykolkowej - droga, wybajerowana i ... beznadziejna!!!
Mleko z niej płynie strumieniem, dziecko sie krztusi, łyka w pośpiechu i żadnego ssania nie ma.

reklama
Dokładnie, podzielam zdanie Gagatka88. Byłam ostatnio u koleżanki, której jakiś czas temu urodziła się córeczka i teraz przestawia się na karmienie butelką. Postawiła na Toomy Tippie i nie jest zadowolona.
Ja osobiście korzystam z butelki Yoomi. Tymek musi się nieźle trochę postarać, żeby pociągnąć mleko ale chociaż nie leci strumieniem. Mimo ceny sprawdza się idealnie. Też bajerancka ale spłaca się w użyciu.

Do góry