nawet nie wiedzialam, ze jest taka butelka z tym czujnikiem temperatury, moje akuku sa zwyczajne, ale nie przeciekaja, dobrze sie je myje, maja to co potrzeba, bez zbednych bajerow, dziecko mi je 180ml lub 210 ml i mam juz swoje proporcje wody zimnej przegotowanej i wrzatku tak by temperatura byla okej
reklama
karla27
Zaciekawiona BB
U mojej małej podejrzewałam kolki. Stosowałam butelkę z Medeli i wspomnianą już butelkę Natural Feeling z Chicco. Medela była super ale w momencie kiedy dziecko nabawiło się za sprawą mojego przeziębienia zapalenia uszka Medela - przez długi smoczek - podrażniała jej gardło i ją odrzucała. Przerzuciłam się wtedy na butelkę Chicco dla najmniejszych dzieci (tą z ukośnym smoczkiem), którą dostałam w prezencie jako HIT i faktycznie byłam zadowolona. Dziecko ładnie, spokojnie jadło. Podejrzewam, że problemy (uznane za kolki) nie były już tak odczuwalne. Smoczek jest mięciutki i ma kształt który moim zdaniem najbardziej z dostępnych na rynku przypomina kształt piersi. Na pewno mogę polecić!
Kattarynnka
Zaciekawiona BB
U nas też się sprawdziły butelki Chicco z linii wspomagającej karmienie piersią - te o któych Karla pisze. Mają taki system, że kształt i ułożenie smoczka "rośnie" razem z dzieckiem. Te dla noworodków mają specjalny smoczek dla noworodków, z odpowiednim przepływem i nachylony pod kątem, dzięki temu dziecko nie zasysa powietrza. A w każdym razie mój synek żadnych kolek nie miał. Teraz też je kupiłam dla Małego, tym bardziej, że są tak zrobione, że mleko nie leci samo tylko trzeba ssać, więc pomagają łączyć karmienie piersią i butelką.
papryczka_
Fanka BB :)
Polecam Butelki antykolkowe firmy MAM,sprawdzily sie przy synku ktory mial straszne kolki,teraz korzystaja z nich blizniaczki
u nas sprawdza się butelka Twistshake, jak na razie mamy 180ml ale powoli zamierzamy kupić większą. Mała szybko się najada, mleko dobrze się rozprowadza w tej butelce, ponieważ posiada fajne sitko które rozbija ewentualne grudki. Dodatkowo też posiada system antykolkowy.
amanda14
Zaciekawiona BB
My dostaliśmy butelkę Twistshake w prezencie. Muszę przyznać, że to był bardzo trafiony prezent. Mała miała silne kolki przez pierwsze miesiące, a jak zaczęłam karmić ją tą butelką kolki z czasem ustały. Silikonowy smoczek posiada właśnie taki specjalny system antykolkowy. W tym momencie znowu jestem w ciąży i zamierzam kupić kolejną taką butelkę. Widziałam je ostatnio w smyku
a drogie są takie
a drogie są takie butelki?My dostaliśmy butelkę Twistshake w prezencie. Muszę przyznać, że to był bardzo trafiony prezent. Mała miała silne kolki przez pierwsze miesiące, a jak zaczęłam karmić ją tą butelką kolki z czasem ustały. Silikonowy smoczek posiada właśnie taki specjalny system antykolkowy. W tym momencie znowu jestem w ciąży i zamierzam kupić kolejną taką butelkę. Widziałam je ostatnio w smyku
reklama
amanda14
Zaciekawiona BB
Link do: twistshake - sklep internetowy empik.com Tu masz podaną cenę za poszczególne butelki. Ja właśnie zamówiłam w Empiku ale z tego co widziałam to można je też kupić w Smyku. Ja teraz rozglądam się za większa butlą ale dalej zostanę przy Twistshake
Podziel się: