reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
Pewnie, trzeba mieć sprecyzowane, co się chce. Warto poświęcić na to dłuższą chwilę.
Mój D się dziwił, że tak studiuję te wózki, a ja mu powiedziałam, że - taka prawda - w głównej mierze to ja będę nim jeździć, nie on. On w weekendy pewnie, może czasem po pracy, jak dzieciak nie będzie jeszcze spał, a ja dzień w dzień będę spacerować, jeździć na wrotkach i biegać, więc muszę kupić taki, żeby mnie nie wkurzało coś w nim za każdym razem.
I tak na pewno się okaże, że nie jest idealny, ale chyba do ideału (mojego) mu blisko;-)

basia - masz rację, Roan Marita w wersji spacerowej to masakra z wyglądu! Natomiast ja przesadziłam 6 m-cznego malucha, w kombinezonie i z grubym kocem i jeszcze miał miejsce. Więc jest duża! jak to mówią - coś za coś :)

a ja ostatnio zastanawiam sie nad wozkiem tako princess
slyszalyscie cos o nim?

tako3-2.jpg

Załączniki

• tako3-2.jpg
    tako3-2.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 47
Ja nic nie słyszałam o nim.
Ładnie wygląda, ale kolor bym ciemny brała, bo na takim wszystko by było widać (no ale to pewnie tylko jako zdjęcie poglądowe dałaś)

reklama
Pokazala wozek ten wczoraj mojemu malzonowi i laski nie uwierzycie, kolor mu sie srednio podoba hahaha
A ja myslalam, ze od klorow to w tym zwiazku jestem ja;-)

Do góry