reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
No cena mnie powaliła, bo nowy kosztuje w takim zestawie pomiędzy 2600 a 3000 nawet, a jeszcze mi gość w komisie powiedział, że jak za 2 lata go do niego przyniosę w podobnym stanie, to mi za niego jakieś 450-500zł będzie w stanie dać, bo one trzymają cenę od kilku lat. Więc dziś mi się micha cieszy, jak nie wiem, bo możliwe, że sumarycznie mnie będzie kosztował jakieś 300zł, jeśli go później za taką cenę sprzedam.

A najbardziej się cieszę, że mi tu przed nosem stoi i już mogę wykasować z ulubionych wszystkie strony o wózkach, linki do allegro itp. :-D

W realu jest ciut jaśniejszy niż na fotkach, taka żywa zieleń. Materiał jest lekko połyskliwy, więc ładnie wygląda w słońcu.

Żeby uczcić zakup, kupiłam wielkie pudełko lodów!! :D

Agata, bardzo fajny i cena super..:-) Ja po wielu zmianach decyzji zdecyduję sięalbo na jedo alu, albo na tako city move, jest rewelacyjny i na dIeń dzisiejszy to mój faworyt.. city-move-kolor_01.jpg

Załączniki

• city-move-kolor_01.jpg
    city-move-kolor_01.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 35
Właśnie dość lekki na wózkowe standardy.. tylko 14 kg, bo aluminiowe podwozie...:-)
Przy moim mieszkaniu, muszę mieć lekki wózek i to przeważa.

reklama
No to super, że lekki.
Ja na szczęście mam windę, ale Quinny ogólnie jest bardzo lekki moim zdaniem. No ale doliczając wagę dziecka, jakieś zakupy, torbę z bambetlami, to się jednak trochę robi;) więc ave winda! :D

Do góry