reklama
Agata_K
Fanka BB :)
No cena mnie powaliła, bo nowy kosztuje w takim zestawie pomiędzy 2600 a 3000 nawet, a jeszcze mi gość w komisie powiedział, że jak za 2 lata go do niego przyniosę w podobnym stanie, to mi za niego jakieś 450-500zł będzie w stanie dać, bo one trzymają cenę od kilku lat. Więc dziś mi się micha cieszy, jak nie wiem, bo możliwe, że sumarycznie mnie będzie kosztował jakieś 300zł, jeśli go później za taką cenę sprzedam.
A najbardziej się cieszę, że mi tu przed nosem stoi i już mogę wykasować z ulubionych wszystkie strony o wózkach, linki do allegro itp.
A najbardziej się cieszę, że mi tu przed nosem stoi i już mogę wykasować z ulubionych wszystkie strony o wózkach, linki do allegro itp.
marzycielka81
Agata_K ślliczny kolorek i cena bardzo okazyjna, gratuluje zakupu
Agata_K
W realu jest ciut jaśniejszy niż na fotkach, taka żywa zieleń. Materiał jest lekko połyskliwy, więc ładnie wygląda w słońcu.
Żeby uczcić zakup, kupiłam wielkie pudełko lodów!!
Żeby uczcić zakup, kupiłam wielkie pudełko lodów!!
zaczarowana79
3*mama :-)
Agata_K
Zaczarowana, fajny duży kosz na zakupy. A ciężki ten wózek? Bo masywnie dość wygląda.
zaczarowana79
3*mama :-)
Właśnie dość lekki na wózkowe standardy.. tylko 14 kg, bo aluminiowe podwozie...:-)
Przy moim mieszkaniu, muszę mieć lekki wózek i to przeważa.
Przy moim mieszkaniu, muszę mieć lekki wózek i to przeważa.
reklama
Agata_K
No to super, że lekki.
Ja na szczęście mam windę, ale Quinny ogólnie jest bardzo lekki moim zdaniem. No ale doliczając wagę dziecka, jakieś zakupy, torbę z bambetlami, to się jednak trochę robi więc ave winda!
Ja na szczęście mam windę, ale Quinny ogólnie jest bardzo lekki moim zdaniem. No ale doliczając wagę dziecka, jakieś zakupy, torbę z bambetlami, to się jednak trochę robi więc ave winda!
Podziel się: