reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
Ja sie nim w nim zakochalam ^^ ale muszę dokładnie obejrzeć w realu bo boje sie ze gondola będzie za mała jak na mój gust..
No i troche sie napalilam na te oldschoolowe wózki typu Roan Marita presige, albo jedo bartatina elegance memo granatowy, lub granatowo bialy na białych 14" kołach ^^

pytanie za 100pkt jeszcze raz... Potrzebuje rzetelnej opinii na temat kół piankowych i pompowanych.. Bo mam takie dziwne wrażenie ze Roan Marita ma 14" białe ale tylko piankowe i w sumie nie wiem czy to rzeczywiście przekreśla cały wózek...a niechce pytać sprzedawców bo nie ufam ich obiekrywńosci :p

Iza też musze xrun obejrzec w realu. Mnie znowu martwią opinie w necie, że słaba amortyzacja:/ ja bym chciała nim po polu pojechać na mazurach np.

IzaV Co do kół to ja mam Po dwójce dzieci właśnie z piankowymi ABC design chyba rodeo. I w mieście mi pasował bardzo. Skrętny, łatwo się prowadził a te koła nie telepały na chodnikach za bardzo. Składał się łatwo i mało miejsca zajmował. Ale teraz potrzebuje także czegoś co się nada na bezdroża i wtedy już tylko koła pompowane. Także naprawdę nie jest tak że piankowe przekreślają wózek.

Ja zdecydowanie polecam pompowane i najlepiej skrętne z przodu. Piankowe na naszym osiedlu się absolutnie nie sprawdzały, chodziłam na spacery z koleżanką która miała wózek z piankowymi kołami i spacery to była masakra, szybko się pozbyła. Piankowe się sprawdzą na równych terenach, u nas sporo krawężników i krzywych chodników.
X-landery mi się ogólnie bardzo podobają, ale gdzieś wózki z jednym kołem z przodu źle mi się kojarzą. To głupie, no ale już tak mam
Wczoraj prowadziłam wózek mojej siostryWózek X-lander XA - Klasyczny wózek dziecięcy - Wózki i akcesoria X-lander po ogródkach działkowych (teren bardzo wyboisty) super się prowadziło. Dobra amortyzacja.
Iza zadzwon do producenta i zapytaj o te koła, to w ogóle jak większość firm wózkowych producent częstochowski, tu produkują x-landera, coneco, tako, babydesing itd
Ja raczej nie będę kupować mam bardzo wygodny wózek, chociaż w tym x-landerze to się "zakochałam":-)

Dzisiaj bylismy obejrzec wozeczek Tako Laret i pani w sklepie polecila nam
Bebetto Luca ...fajny wozeczek i na 99 % wlasnie Luce kupimy :))
Laret przy nim jest wielki i topony,poza tym Luca jest lzejsza dodatkowo o dziwo tansza :)) i do niego dokupimy fotelik maxi cosi city

Masz racjetez to wyczytalam...chociaz w sklepie mowila ze sie rozklada...ale wydaje mi sie ze jak oparcie bedzie lekko podniesione to i tak dziecko spokojnie sie przespi

Ja dziś chwilkę się w sklepie bawiłam x-landerem x run w wersji ze spacerowka. Wydaje się że powinien sobie dobrze radzić w terenie. Mi zupełnie nie przeszkadza jak się spacerowka nie rozklada na plasko bo zwykle wychodze z obudzonym dzieckiem na spacer poza tym takie podparce pupki jest zdrowe dla kregoslupa.

Tez widzialam dziś xlandera ale niestety gondola mi zupelnie nie pasi :/
na 99% zamówie jedo bartatina alu plus elegance memo; czarny stelaz na 14" kołach kolor 300 :))))

wszedzie na mieście widziałam jedo fyn, wręcz mnie prześladuje hehe tak samo xlander hehe ale cóż, ja jestem "inna" i będę miała wózek troche oldschoolowy na skórzanych paskach :p boja sie nim jednym palcem i moze nie ma skretnych kół ale jest poprostu śliczny i zupelnie pasuje do nas :) teraz szukam tylko najlepszej ceny bo w sklepach mogę go zamowic a wahania cen są olbrzymie!!! Od 1700-2100zl za ten sam wózek i dodatki lol a na Allegro 1300zl szok!

reklama
Do góry