reklama
dorkazz
Zaangażowana w BB
fibi, fajny podział, najlepiej to sobie tak porozkładać.
my zamawiamy nowy (prezent od dziadków), więc myślę że na spokojnie w lipcu powinno być oki, bo kilka tygodni potrzeba na realizację zamówienia.
ale gdybym polowała na używany to już bym się zaczęła rozglądać. bo znając życie jak się będzie miało chęć i kasę żeby kupić to nic nie będzie, a jak kasy brak to zazwyczaj jakoś cudownie rozmnażają się fajne oferty
my zamawiamy nowy (prezent od dziadków), więc myślę że na spokojnie w lipcu powinno być oki, bo kilka tygodni potrzeba na realizację zamówienia.
ale gdybym polowała na używany to już bym się zaczęła rozglądać. bo znając życie jak się będzie miało chęć i kasę żeby kupić to nic nie będzie, a jak kasy brak to zazwyczaj jakoś cudownie rozmnażają się fajne oferty
Agata_K
Fanka BB :)
ja właśnie też liczę na sponsoring ze strony dziadków (albo i pradziadków, bo to ich pierwszy wnuk i prawnuk będzie) - no ale póki co szukam używanego
ja w tym miesiącu kupuję materacyk, pościele, pieluszki tetr. i flanelowe, jakieś smoczk i inne drobiazgi. W maju łóżeczko i łóżko nowe dla nas, bo mniejsze musimy mieć, a wózek pewnie jak się trafi (idealnie byłoby w czerwcu).
W pt siostra do mnie przychodzi i może mi całe pudło z ciuszkami przywiezie
ja w tym miesiącu kupuję materacyk, pościele, pieluszki tetr. i flanelowe, jakieś smoczk i inne drobiazgi. W maju łóżeczko i łóżko nowe dla nas, bo mniejsze musimy mieć, a wózek pewnie jak się trafi (idealnie byłoby w czerwcu).
W pt siostra do mnie przychodzi i może mi całe pudło z ciuszkami przywiezie
K
kasiarj
Gość
Ja zaczęłam rozważać coraz bardziej zakup nowego wózka dla trzeciej sztuki....
Wózek X-lander X-Run - Wózek dziecięcy typu o tym ktoś coś wie? Faktycznie mogłabym męża na bieganie z nim wysłać?
Wózek X-lander X-Run - Wózek dziecięcy typu o tym ktoś coś wie? Faktycznie mogłabym męża na bieganie z nim wysłać?
Agata_K
Fanka BB :)
Ha! No i się trafiło - dziś kupiłam wózek. Zupełnie nieoczekiwanie, bo rano siostra mi napisała smsa, że w komisie obok jej biura pojawił się dokładnie taki, jakiego szukałam - Quinny Speedi (choć wcześniej patrzyłam na Quinny Freestyle 3XL, ale i Speedi mi pasował, jeśli chodzi o funkcje). Ma hamulec ręczny, na czym mi bardzo zależało, bo planuję z wózkiem jeździć na wrotkach (back to oldschool). No i da się i gondolkę i fotelik w obie strony montować.
Wózek 3w1 z fotelikiem maxi-cosi. Gondola i fotelik w super stanie, spacerówka w stanie db+, ale jak wcześniej pisałam spacerówki mam trzy po siostrach (McLaren, Peg-Perego i Inglesina), więc tej się pewnie szybko pozbędę.
W komplecie mam: adaptery, wkładkę dla noworodka do fotelika, moskitierę, folie przeciwdeszczowe do gondoli i spacerówki oraz torbę na bambetle i kosz na zakupy.
Zapłaciłam 780zł (potargowałam się, bo cena była 840zł w komisie)
Na fotkach nie ma tylko spacerówki, bo jej póki co jeszcze nie montowałam.
Ale się cieszę, że mam to już z głowy Sen z powiek mi ten temat spędzał!
Wózek 3w1 z fotelikiem maxi-cosi. Gondola i fotelik w super stanie, spacerówka w stanie db+, ale jak wcześniej pisałam spacerówki mam trzy po siostrach (McLaren, Peg-Perego i Inglesina), więc tej się pewnie szybko pozbędę.
W komplecie mam: adaptery, wkładkę dla noworodka do fotelika, moskitierę, folie przeciwdeszczowe do gondoli i spacerówki oraz torbę na bambetle i kosz na zakupy.
Zapłaciłam 780zł (potargowałam się, bo cena była 840zł w komisie)
Na fotkach nie ma tylko spacerówki, bo jej póki co jeszcze nie montowałam.
Ale się cieszę, że mam to już z głowy Sen z powiek mi ten temat spędzał!
Załączniki
reklama
Podziel się: