reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
Dziewczyny, bardzo rzadko podczytuję ten wątek, bo w sumie jeszcze nie jestem na tym etapie, ale powiem Wam, że dzisiaj do mnie doszło, że może najwyższy czas żeby się zacząć chociaż orientować, bo tak to odkładam i odkładam a nim się obejrzę to pójdę rodzić a tu zero orientacji w temacie :-D

Ja tez coraz czesciej zastanawiam sie nad uzywanym wozkiem, znalazlam nawet za 640 zl Wózek Jedo Bartatina Classic 3w1 w Bydgoszczy, chyba sobie go z mezem obejrzymy, jak bedzie w bardzo dobrym stanie to moze i kupimy.
A pozniej jak malutka podrosnie, kupimy jakas lzejsza i pozadna spacerowke. Wydaje mi sie ze tak bedzie najkozystniej (uzywany 3w1 + nowa spacerowka)

My też kupujemy używany - mamy zaprzyjaźniony komis, więc nie będzie problemu, bo nam np mogą odłożyć taki, jaki sobie u nich zamówimy (np Quinny Freestyle 3XL - powiem, że jak będzie, to żeby nie wystawiali go na sprzedaż, tylko dali znać nam). Spacerówki mam już 3, więc kupię 3w1, a później najwyżej sprzedam, bo chcę lekką spacerówkę, a Quinny jest dość ciężki.
A wybór póki co padł na ten wózek, bo koniecznie chcę pompowane koła i hamulec ręczny. Poza tym siostra miała starszy model Quinny i była bardzo zadowolona. Ogólnie moje dwie siostry w sumie przerobiły chyba z 5 różnych wózków, więc mam niezłe porównanie ;)

Ja akurat nie mam dobrego zdania o używanych. Mieliśmy taki do synka i była jakaś masakra !
Psuł się z dnia na dzień ..
teraz napewno kupimy nowy :-)

reklama
Do góry