reklama
Margo25
Fanka BB :)
Dziewczyny, bardzo rzadko podczytuję ten wątek, bo w sumie jeszcze nie jestem na tym etapie, ale powiem Wam, że dzisiaj do mnie doszło, że może najwyższy czas żeby się zacząć chociaż orientować, bo tak to odkładam i odkładam a nim się obejrzę to pójdę rodzić a tu zero orientacji w temacie
marzycielka81
Madziasek śliczny wózek
chrobek
Ja tez coraz czesciej zastanawiam sie nad uzywanym wozkiem, znalazlam nawet za 640 zl Wózek Jedo Bartatina Classic 3w1 w Bydgoszczy, chyba sobie go z mezem obejrzymy, jak bedzie w bardzo dobrym stanie to moze i kupimy.
A pozniej jak malutka podrosnie, kupimy jakas lzejsza i pozadna spacerowke. Wydaje mi sie ze tak bedzie najkozystniej (uzywany 3w1 + nowa spacerowka)
A pozniej jak malutka podrosnie, kupimy jakas lzejsza i pozadna spacerowke. Wydaje mi sie ze tak bedzie najkozystniej (uzywany 3w1 + nowa spacerowka)
Agata_K
My też kupujemy używany - mamy zaprzyjaźniony komis, więc nie będzie problemu, bo nam np mogą odłożyć taki, jaki sobie u nich zamówimy (np Quinny Freestyle 3XL - powiem, że jak będzie, to żeby nie wystawiali go na sprzedaż, tylko dali znać nam). Spacerówki mam już 3, więc kupię 3w1, a później najwyżej sprzedam, bo chcę lekką spacerówkę, a Quinny jest dość ciężki.
A wybór póki co padł na ten wózek, bo koniecznie chcę pompowane koła i hamulec ręczny. Poza tym siostra miała starszy model Quinny i była bardzo zadowolona. Ogólnie moje dwie siostry w sumie przerobiły chyba z 5 różnych wózków, więc mam niezłe porównanie
A wybór póki co padł na ten wózek, bo koniecznie chcę pompowane koła i hamulec ręczny. Poza tym siostra miała starszy model Quinny i była bardzo zadowolona. Ogólnie moje dwie siostry w sumie przerobiły chyba z 5 różnych wózków, więc mam niezłe porównanie
reklama
chrobek
No z uzywanymi roznie bywa, zalezy na jaki sie trafi.
A ja wlasnie umowilam nas na srode na obejrzenie jednej bryki
Wózek JEDO AluFyn 3 w 1 Bydgoszcz • Tablica.pl
A ja wlasnie umowilam nas na srode na obejrzenie jednej bryki
Wózek JEDO AluFyn 3 w 1 Bydgoszcz • Tablica.pl
Podziel się: