reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak zająć głowę, kiedy dziecko jest w szpitalu?

reklama
No a ja bezmikrofalowa 🤣
Może w końcu męża przekonam, w ciąży cisnął, że tylko bym popcorn robiła, ale teraz mogłabym sterylizować laktator, grzać termofor, same plusy.
W piekarniku chyba też można taki termofor podgrzać. Nie próbowałam, ale gdzieś czytałam 🤔

No a ja bezmikrofalowa 🤣
Może w końcu męża przekonam, w ciąży cisnął, że tylko bym popcorn robiła, ale teraz mogłabym sterylizować laktator, grzać termofor, same plusy.
Mój partner nie chciał mikrofali, ale na któreś Święta dostaliśmy w prezencie. Teraz głównie on za niej korzysta.

Mój partner nie chciał mikrofali, ale na któreś Święta dostaliśmy w prezencie. Teraz głównie on za niej korzysta.
U nas jest problem z miejscem na blacie. Thermomix stoi, sterylizator z aventa jest rozmiarowo prawie jak drugi thermomix, do tego dorzucić czajnik, chlebak i toster i już nie ma gdzie dać mikrofali, a gniazdka mamy 3 na cały blat. I wszystkie w jednym rogu, więc wszystko stoi obok siebie.

Stasiulec dzisiaj kończy swoją drugą dobę bez cpapu! :)
20230323_141243.jpg

Dumna z niego jestem bardzo ❤
Teraz głównym zadaniem jest dobicie do 2kg wagi.
zmiana rodzaju wsparcia oddechowego go zaskoczyła i widać, że na duży plus, wygodniej mu bez czapeczki i bez rurek, może więcej ruszać głową, mniej mu dmucha w nos, co też przełożyło się na większy spokój i więcej odpoczynku.

Zobacz załącznik 1509975
zmiana rodzaju wsparcia oddechowego go zaskoczyła i widać, że na duży plus, wygodniej mu bez czapeczki i bez rurek, może więcej ruszać głową, mniej mu dmucha w nos, co też przełożyło się na większy spokój i więcej odpoczynku.
. Część dzielny Chłopaku!!!! 😍😍😍
Co za kawał mężczyzny! Wspaniale, że tak dobrze sobie radzi, jak mamusia się czuje?

reklama
Zobacz załącznik 1509975
Podziwiam takich małych wojowników... 🥺

Do góry