Lady Loka
Fanka BB :)
Pozwolę sobie a update, bo to niesamowite, jak bardzo Staszek sobie radzi. Sterydy w ciąży to jednak mają moc. Lekarze wprost powiedzieli, że narządy ma rozwinięte dużo bardziej niż powinien na tym etapie, nie potrzebuje kroplówek, wczoraj robili mu badania, nie ma anemii, chociaż od prawie 2 tygodni jest już tylko na moim mleku i dostaje tylko żelazo dodatkowo do sondy. Do tego jest potwornie ruchliwy, już go przewijałam kilka razy, to bez problemu sam podwija nogi do góry tak, że aż biodra podnosi chociaż ostatnio prawie wsadził mi stopę w kupę
Jedyny problem mamy z wagą, bo waga od 2 tygodni praktycznie stoi. Dlatego robili mu badania, no ale nic nie wyszło. Więc lekarka stwierdziła, że po prostu jest leniuszkiem i w końcu siłą rzeczy zaskoczy, bo musi. Moja CDL też podrzuciła kilka tipów na wożenie najbardziej tłustego mleka i zobaczymy, czy to coś da. Ale też mówiła, że to nic niepokojącego, bo dziecko musi się przestawić.
No a ja jakby mało było problemów to się rozchorowałam i do niedzieli Staszka nie zobaczę tylko mąż będzie jeździł z mlekiem.
Jedyny problem mamy z wagą, bo waga od 2 tygodni praktycznie stoi. Dlatego robili mu badania, no ale nic nie wyszło. Więc lekarka stwierdziła, że po prostu jest leniuszkiem i w końcu siłą rzeczy zaskoczy, bo musi. Moja CDL też podrzuciła kilka tipów na wożenie najbardziej tłustego mleka i zobaczymy, czy to coś da. Ale też mówiła, że to nic niepokojącego, bo dziecko musi się przestawić.
No a ja jakby mało było problemów to się rozchorowałam i do niedzieli Staszka nie zobaczę tylko mąż będzie jeździł z mlekiem.
Ostatnia edycja: