reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak zająć głowę, kiedy dziecko jest w szpitalu?

Świetnie wieści! Już brakuje baaaardzo mało do wyjścia, dzielnie sobie radzi 😊 nie dziwię się, że jest niespokojny przy każdym kolejnym wkłuciu, dorosłemu jest źle a co dopiero takiemu maluszkowi :( mam nadzieje, ze szybko anemia minie i nie będzie potrzebna kolejna transfuzja... dużo, dużo tulenia Wam życzę ❤️ bo, że zdrowia to wiadomo ;)

reklama
Machamy wszystkim!
Dzisiaj była pierwsza próba karmienia Staszka butlą 🤣 pierwsza moja, bo już dostawał od pielęgniarek czasami. Powiem Wam, że jest to stresujace :D Staszek pociągnął łyka i poszedł spać 🤣 jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu przebijemy 2kg :)
I dzisiaj tuliliśmy się po tygodniowej przerwie spowodowanej cytomegalią i zum-em.
20230413_123614.jpg

Machamy wszystkim!
Dzisiaj była pierwsza próba karmienia Staszka butlą 🤣 pierwsza moja, bo już dostawał od pielęgniarek czasami. Powiem Wam, że jest to stresujace :D Staszek pociągnął łyka i poszedł spać 🤣 jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu przebijemy 2kg :)
I dzisiaj tuliliśmy się po tygodniowej przerwie spowodowanej cytomegalią i zum-em.
Zobacz załącznik 1515984
Cudowna wiadomość już tylko czekam aż dasz fotkę z domku ze Staszkiem❤️

Machamy wszystkim!
Zobacz załącznik 1515984
Widzisz, Twoj dzielny wojownik pokonuje przeciwności. Oby jak najszybciej wrócił do domu. Zdrówka kochani 🥰

Machamy wszystkim!
Zobacz załącznik 1515984

Podczytywalam Cię na mamusiowym wątku i trzymałam kciuki z całych sil żeby przeczytać tu takie cudne wieści 😍
Staszek jest przesłodki 🤍😍

reklama
Do góry