Czy tak wygląda Wasza kanapa ?
Cybex Pallas powinien pasować, ale zawsze lepiej kupić 9-18 a później 15-36.
tak
wolałabym kupic w przedziale 9-36 gdyż mam ograniczenia finansowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy tak wygląda Wasza kanapa ?
Cybex Pallas powinien pasować, ale zawsze lepiej kupić 9-18 a później 15-36.
tak
wolałabym kupic w przedziale 9-36 gdyż mam ograniczenia finansowe
ja mam Cybex Pallas i jestem bardzo zadowolona ,moje dziecko też , zanim jednak kupiliśmy ten fotelik to w sklepie sprawdziliśmy jak się małemu będzie siedziało i cały czas się cieszył , może się bawić zabawkami , czasem jak się wychyla to opiera sobie główkę na tej osłonie albo po prostu ją gryzie ))Kanapa wydaje się być dosyć normalna więc większość fotelików powinna pasować, ale zawsze najlepiej sprawdzić to osobiście.
Cybex Pallas jest bezpiecznym fotelikiem, ale jak jest okazja to również warto przymierzyć do niego dziecko aby sprawdzić jak będzie się w nim czuło (chodzi o tą osłonę)
Pamiętaj, że Cybex Pallas jest dosyć drogi, a nikt o tym nie wspomina, że foteliki z grup 9-36 są mniejsze niż np 15-36 i te 36 kilo jest dosyć mocno naciągane...
Zawsze można pójść np w tańszy fotelik 9-18kg np Maxi Cosi Priori ~599zł a później np Sunshine Kids 15-36 ~449zł, ale to oczywiście Wasz wybór.
Ogólnie do Pallasa nie mam zastrzeżeń, ale przedstawiłem Ci również jego minusy...
koleżanka ma taki fotelik i dzieci przeżyły wypadek (czołowe zderzenie) poza tym jak ktoś kupi najpierw 9-25 a później 15-36 to wyda więcej więc może warto odłożyć i kupić za jednym razem
Polecam kupić dobry fotel 9-18 np King Plus, a następnie 15-36 np Kid Plus
To ja się też wypowiem bo spędziłam ostatnio baaardzo wiele czasu w necie i wybierałam foteliki.Generalnie od kiedy mam dzieci boję się jeździć samochodem a od czasu wypadku Pati26 to juz w ogóle Więc zamiast ceną sugerowałam się bezpieczeństwem i crash-testami..
Mój wybór padł na Cybexy-Pallas dla maluszka i Solution lub Free dla trzylatka.