reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

Antek śpi na całkiem płaskiej podusi:tak:Od dziś zostawiam małemu lufcik otwarty na noc. Mieszkanie mamy bardzo ciepłe, jeszcze wszystkie okna od słonecznej strony. Ostatnio strasznie się pocił a dzis idealnie było

reklama
ale on nie ma podusi pod głową tylko na niej leży jak na materacu , po prostu w nocy do karmienia mi go łatwiej wyjąć
U mnie tak samo śpi na poduszce , wprawdzi nózki już lekko poza nią :-)
Poducha jest cienka więc tak jakby spał na materacu prawie.Też go zawsze karmię na podusi bo wygodniej i od razu zasypia lepiej mi go odłożyc spowrotem do łożeczka.A jak nie spi na podusi to ma rozscielony rożek.Na samym materacu nie chce spać płacze skacze łobuzuje.

spoko ;-) chciałam tylko wytłumaczyć o co chodzi z poduszką :tak: sama sypiam praktycznie na płasko tzn z ręką pod głową :-)
cleo mojemu też nogi wystają poza ale póki pupa się mieście to jest ok :-)
No pupa się mieści tak samo jeszcze :-) a pamietam jak był tak malusi że podusia większa od niego :-)

a oto jak zasnela dzis moja parowa:-D podobnie jak amelka katrenki:-D juz w ostatniej fazie zasypiania bach na lozko (moje miejsce) koldra do polika no coz a on sam sie schowal, jeszcze mu nos odkrywalam:baffled: nie pozostaje mi nic innego jak polozyc sie w lozeczku ignasia:sorry2:

Załączniki

• igi spiacy..jpg
    igi spiacy..jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 49
a oto jak zasnela dzis moja parowa:-D podobnie jak amelka katrenki:-D juz w ostatniej fazie zasypiania bach na lozko (moje miejsce) koldra do polika no coz a on sam sie schowal, jeszcze mu nos odkrywalam:baffled: nie pozostaje mi nic innego jak polozyc sie w lozeczku ignasia:sorry2:

Haha, twoja dzidzia sie tak nakrywa, a moja rozkrywa, skopuje wszystko z siebie, spiworek ja denerwowac zaczal bo tak w nim kopac luzno nie moze, musi dobrze zasnac zebym ja nakryc mogla a kocyk miedzy szczebelki lozeczka wcisnac, zeby nie zwalila:)

reklama

Haha," nie ma mnie" :D

Za to moje dziecię spać nie ma zamiaru. Zasnęła ładnie i po 5 min obudzona, oczy jak 5 zł i się szarpie z kocykiem :D niech sie szarpie, wejde tylko w razie płaczu, a nuz zasnie... ech sama nie wierze w to co pisze :D

Do góry