maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Może właśnie pić mu się w nocy chce - tak gorąco..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas jak małą położę na pleckach to tak śpi do rana
agrafka może maxwell ma racje ...
a y mówisz ze sie szamota i szuka przytulanki a moze szuka cyca zeby się napić
To może ja też wodą czy herbatą spróbuję, chociaż u mnie to raczej o co innego chodzi...
Od 2 dni próbuję dzielnie odkładać Alę do łóżeczka, ale nie daję rady. U nas najdłuższa przerwa nocna to 2,5 godziny !!!
Zasypia po kąpieli ok 21.30 i spi max do północy. Karmię odkładam i za 30 minu jęczenie i szamotanie po łóżeczku. Przewraca się na boki tak jakby szukała czegoś do przytulenia, buzią szuka po ochraniaczu cysia... Wczoraj się jej przyglądałam właśnie, żeby zrozumieć o co chodzi... Noi jak weżmędo piersi, uśpię i odloże, to za 20 minut to samo...
W ten sposób ja do 2 leżę już dwie noce, i czekam na jęczenie, robię ciiiii, szszsz... w końcu biorę do cyckai tak kilka razy, ale o 2 już nie ma siły i ląduje w łóżku.
Żal mi jej strasznie, tym bardziej że zęby idą - już mamy jeden.. Ale jestem już tak obolała, że chciałabym chociaż 3 godziny przespać w swoim łóżku sama... Boli mnie już nie tylko kręgosłup, ale też ręce i nadgarstki - tak jak w ciąży. Tylko tym razem to chyba od tego, że usypiam na swojej ręce jak śpi ze mną mała i ssie.
To nie jest z pragnienia bo budzi się dosłownie co 20-30 minut, a z cyca prawie nic nie ciągnie tylko ciumka.
Dziś było to samo... 2,3 godziny snu, a potem pobudki i cyc co chwila, aż zabrałam ją do łóżka...
Jutro kupuję kołdrę i poduszkę![]()