sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
beata26 ja cie podziwiam ze tak dlugo musialas czekac... ja dopiero 1,5 roku i juz psychicznie wymiekam... ciesze sie ze ci sie udalo po porodzie obowiazkowo wklej focie na forum :-) hihihi w ogole chlopiec czy dziewczynka?? ja mialam monitorowane cykle i testy owulacyjne robie, dokladnie wiem kiedy bede miec owulacje i nasienie mojego tez dobre a pomimo tego nadal nic:--( dziwne to jest... bo jakbym nie miala testow i wczesniejszego monitorowania to zawsze moglabym zgonic wine na to ze nie trafilismy w owulke albo cos innego... a tak nie wiem co jest nie tak :----( dlaczego tak sie dzieje?? wizyte mam we wrzesniu dopiero... i musze brac clo caly czas do tego czasu... boje sie bo przeciez hormony to nie cukierki ze mozna brac jak dlugo sie chce :--( boje sie ze mi sie cos porobi bo czytalam gdzies ze po clo moga sie torbiele robic czy cos takiego... ale lekarze tutaj maja to gdzies... nikt nawet mnie nie zbadal, nawet nie zrobiono mi cytologi!!!!! przepisali mi clo po przeprowadzonej rozmowie z lekarzem no glupota nie z tej ziemi!!! jak tak mozna??!! wcale sie nie dziwie ze nie moge zajsc w ciaze jak tutaj nawet pomoc mi nie chca... moze dlatego ze jestem mloda... :----( (21 lat)