reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

beata26 ja cie podziwiam ze tak dlugo musialas czekac... ja dopiero 1,5 roku i juz psychicznie wymiekam... ciesze sie ze ci sie udalo :) po porodzie obowiazkowo wklej focie na forum :tak::-) hihihi w ogole chlopiec czy dziewczynka?? ja mialam monitorowane cykle i testy owulacyjne robie, dokladnie wiem kiedy bede miec owulacje i nasienie mojego tez dobre a pomimo tego nadal nic:-:)-( dziwne to jest... bo jakbym nie miala testow i wczesniejszego monitorowania to zawsze moglabym zgonic wine na to ze nie trafilismy w owulke albo cos innego... a tak nie wiem co jest nie tak :-:)-:)-:)-( dlaczego tak sie dzieje?? wizyte mam we wrzesniu dopiero... i musze brac clo caly czas do tego czasu... boje sie bo przeciez hormony to nie cukierki ze mozna brac jak dlugo sie chce :-:)-( boje sie ze mi sie cos porobi bo czytalam gdzies ze po clo moga sie torbiele robic czy cos takiego... ale lekarze tutaj maja to gdzies... nikt nawet mnie nie zbadal, nawet nie zrobiono mi cytologi!!!!! przepisali mi clo po przeprowadzonej rozmowie z lekarzem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no glupota nie z tej ziemi!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak tak mozna??!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wcale sie nie dziwie ze nie moge zajsc w ciaze jak tutaj nawet pomoc mi nie chca... moze dlatego ze jestem mloda... :-:)-:)-:)-( (21 lat)

reklama
sandrahaha a chodzisz do panstowego czy prywaciarza?? bo moze jakbys poszla do prywaciarza to inaczej by z tobą postepował..... ja tak mialam wlasnie. i ciesze sie ze jest ktos w przyblizonym wieku do mnie :-) ja mam dokladnie 20 i pół :-) i od zawsze dzidzia byla moim wielkim i najwiekszym marzeniem...:tak:

jutro robie testa z rana... kupilam sobie test strumieniowy ktory wykrywa juz 2-3 dniowa ciaze... pisze ze wykrywa 10 mlu/ml hcg takze no jutro powinnam wszystko wiedziec.... ale cos czuje ze i tak dupa bedzie za wiele razy sie rozczarowalam zeby teraz kurcze niespodzianke miec i tez czasem mysle ze po prostu to za to jak postepywalam i jak postapilam w stosnk do tej kobitki co jest z moim w ciazy .... tzn to moj zaczal do mnie pierwszy ale wiecie jak to jest ...

tutaj w uk to raczej tylko do szpitala do ginekologa moge isc... do prywaciaza to moze moze bym i poszla tylko ze mam kawalek bo ok 70 km do belfastu albo do dublina ale tam to dopiero hektar... a znajac zycie to prywaciaze tacy sami sa jak ci w szpitalu niestety... tutaj lekarze sa potworni... nie maja bladego bojecia o niczym... nie docenialam polskiej sluzby zdrowia ale teraz ja doceniam... :-:)-:)-:)-:)-(

Witajcie Kochane :blink:

Czy robiłyście badania podstawowych hormonów, które moga wpływać na zajście w ciąże??

Ostatnia edycja:
anuska34 hihihihi ja czekam na tescik ale nie moj tylko missiiss1301:-D musisz czytac wczesniejsze posty :tak: ;-) :-)
Black_Opal jesli chodzi o mnie to robiono mi badanie z krwii ale tylko zeby sprawdzic czy owulke mialam... nic poza tym niestety :-( wiem ze mam nadzerke. mowilam ginowi w szpitalu ale ona ze to nie ma nic wspolnego z zajsciem w ciaze... i to tyle jesli chodzi o moje badania tutaj :confused::wściekła/y::baffled: :-:)-:)-(
chcialabym zeby mi jakies badania porobili ale oni przepisali ni clo i mam sie starac... jak do wrzesnia bedzie bez zmian to wtedy dedzie lekarz myslal co dalej :-:)-( porazka normalna

missiiss1301 zapomnialam dopisac... dokladnie to ja mam tez 20 :-) dopiero pod koniec sierpnia stuknie mi 21 :-):-):-) wiec widze ze ten sam rocznik :-):-):-) hihihi

witam dziewuszki... sandrahaha nie no jeden rocznik to my nie jestesmy :-) ty pewnie 88 a ja 89 jestem tylko ze sie 13 stycznia w piatek urodzilam ... pewnie dlatego pech mnie przesladuje :confused:
a co do lekarza o to rzeczywiscie troszke nie fajnie jak tak daleko.....

dobra a co do mojego testu no to zrobiłam no i wyszlo niby bardzo blade cieniutkie moj tż tez widzial ale nie wiemy czy mozna temu ufac , juz raz jeden test zroil nam psikusa i skakalismy z radosci a tu beta na drugi dzien pokazala ze nic a nic nie ma:baffled: dodałam załacznik ze zdjęciem testu tylko lepiej t gołym okiem widac niz na tescie... a okres mam dostac piątek-niedziela... wiec w niedziele jeszcze powtórze.... ale pewnie znow sie nie udalo a to tylko odbicie albo test za bardzo zamukł.... to sobie glowe daje uciać... :zawstydzona/y::-(

Załączniki

• test.JPG
    test.JPG
    15,2 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry