reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

Spróbujecie?? Spróbujemy!!!!
Nie jestem cyrkowcem, ale może się uda!!!
Jaka ja jestem dziwna hehehehe :)
A w nocy mój kochany już miał dość tego leżenia z nogami na ścianie bo całe łóżko zajęłam (w poprzek leżałam) i on nie miał gdzie się położyć hihihi i gadał, że następnym razem jak do mnie przyjdzie to będę przebrana za klowna i będę trenować sztuczki cyrkowe... ale żartowniś z niego ;)

reklama
:D ;D :laugh: :D ;D :D :laugh:
Nie mogę ale się uśmiałam jak to przeczytałam...hahaha
To teraz musisz sobie kupić czerwony nos ;)

Hehehehe... ciekawe co by powiedział jakby kładł się do łóżka a tam ja z czerwonym nosem, który jak się go ściśnie robi titiiiiit :) Wtedy chyba by nie chciał miec ze mną dzidzi hihihih . A może dzidzia też by miała taki czerwony nosek ?

hehe..dziewczeta jestescie nieobliczalne  ;D - takich ludzi jak Wy trzeba na tym naszym ziemskim padolku ;) .... jestescie po prostu super :) ...

Dreams to jak juz cyrkowiec to se jeszcze jakies linki przywiaz nad lozkiem , a czerwony nos to niezla sprawa  ;D , obiecaj ze jak go zdobedziesz to wyslesz nam zdjecie ...w nim ;) pozdrawiam

I jeszcze sobie zamontuje pod sufitem trapez i będę wyczyniać ewolucje. Szkoda tylko, że mój pokój taki malutki jest (ok.8 m kw) hihihihi... To ciekawe jaka ta fasolka będzie postrzelona skoro mamusia taka wariatka :)

ja wlasnie mam extra plodne dni, wszytskona to wskazuje, moze tylko sluzik nei jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaki bardzo rozciągliwy, ale jest, tak 10 cm z niego wyciągnę ;D ;D
przytulanko było i bedzie jeszcze, tak dla wszyutskiego a przede wszytskim dla przyjemnosci.
a dla mnie obrót sie udaje :D wpierw delikatnie na bok z tyłeczkiem lekko skierowanym ku górze (nie opuszczac go dziewczyny) i dalej na plecki i poduch mąsz mi wsuwa pod pupcie :laugh:
trzymajcie kciuki!!!
odkąd mierze tem jeszcze nia mailam owulacji w 13/14 dzień cyklu. tem wczoraj była 36,2 a dzisiaj 36,7!!!!
czekam baaaardzo mocno na fasolke!!! swoją i waszą!!!

Elżbietko u mnie jeszcze nie płaodnych ale nic nie szkodzi się postarać już, bo to nigdy nic nie wiadomo :)
Życzę Ci ślicznej zdrowej fasolki.
A tak na marginesie to może mi nie wychodzi ten obrót bo zbyt krótko ćwiczę? Hihi... chyba poćwiczę na sucho... tylko jak to zrobić?

reklama
Do góry