reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

hej :D

My pierwszy raz staraliśmy się z metodą "pupa i nóżki w górę" i się udało :D Nie wiem czy właśnie dlatego ale warto spróbować. Kochaliśmy się od tyłu, a po stosuneczku na plecki, poducha pod pupę, głowa na klatę mojego męża, a nóżki na ścianę... i już. Około 15 minut tak lezałam. Jak sie szybko podłoży poduchę to nic się nie wylewa. POWODZENIA i ZAFASOLKOWANIA!! Przesylam ciążowe fluidy :-* :-* :-* :-*

reklama
ja tez lubie ta pozycje, a że jeszcze działa...moze spróbuje i wyjdzie jak u ciebie Kasiu?? zwłaszcza ze dzisiaj tescik owulacyjny juz drogi dzień jest +, nawet troche mocniej niz wczoraj ;D
trzymajcie kciuki kochane!!

Tak sobie przypomnialam..jak miesiac temu zartowalyśmy z tych tyłeczków..a jednak połowa z nas..wieksza..zaciazyła;)..mimo tego przymruzenia oka..metoda skuteczna;)..

I teraz mam jeszcze większą motywację aby w tym miesiącu stosować tyłeczek!! Już zaczęliśmy bo to nigdy nie wiadomo kiedy może się udać. :) Pozdrawiam Was kochane dziewczynki!! I owocnego przytulania dla tych które jeszcze nie zaciążyły tak jak ja :)

Elżbietko pracujcie pracujcie!!!
Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym już mieszkać z moim. A tak to widzimy sie co drugi dzień i śpimy ze sobą też co drugą noc :( A jutro znów będzie przytulanko i juz się nie umiem doczekać. No i oczywiście tyłeczek skierowany zostanie w stronę księżyca :)

No u nas raz stosowałam nogi do góry, ale nie mogę powiedzieć,że nie pomogło, bo może to akurat to. Ja lubię od tyłu, więc moj chwilkę dłużej został, powoli wyszedł i potem się przekręciłam i nogi do góry :) Fajnie to brzmi hihi ;D
Życzę zabawnych prób

Pare razy stosowalam metode "tyleczek do gory", maz sie smial, ale wlasnie taki akcencik ;) pozwala rozladowac czasem atmosfere pod tytulem :" teraz mam owulacje,wiec sie staramy o dziecko " bo uwiezcie mi , ze po 10 m-cach staran ta mysl moze nieco przeszkadzac... Wiec stosujemy teraz metode " na spontona" :laugh: czyli kochanie sie zywiolowe, radosne, pelne czulosci i spontanicznosci ::) A po przytulanku, podusia pod tyleczek, nozki do gory oparte o sciane... Spokojnie czekam na efekty, a moze to juz? Bardzo pragniemy fasolki :)

reklama
Fajnie sie to czyta dziewczynki ;D Ubaw niezły ;)
Jak tak czytam wypowiedzi niektórych z Was o tym jak bardzo długo już sie staracie, to tak mi przykro....I zaczyna nachodzić mnie strach, że może ja z mężem, jak zaczniemy się starać, to też nam tak łatwo nie przyjdzie. Będziemy robić wszystko co się da, żeby fasolka do nas przyszła, a ona nie będzie chciała. Ach wolę nawet o tym nie myśleć.
Kochan, jestem cały czas z Wami i gorące Wam dopinguję. Mam nadzieję, że Wy również mnie nie opuścicie w chwili gdy ja was będę potrzebować:)
Pozdrawiam. Fajnie, że jesteście ;)

Do góry