reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

reklama
bedyta- alutka samodzielnieje ci z dnia na dzień...w takim tempie, za 3-4 lata w ogóle mamy potrzebowac nie będzie, hihihi:-p:-p
mada- gratuluje!!! aby ami tak juz zostało:tak::tak:

moja julia dzis w nocy spała bardzo kiepsko... nie dość,że cząsto budziła się z płaczem, to w między czasie rzucała się po całym łóżeczku, nie mogąc znaleźć odpowiedniej pozycji... no i znów wypiła ponad pół litra mleka...

Moja mala dzis dala popis 15 min temu dopiero usnela masakra:szok::-(
Tak plakala dalam jej czopik cos do picia ziuzialam i nic w koncu dalam jej sie wyplakac choc srce mnie bolalo i przyszla potulic sie i znow placz stawiam na zeby bo brzuszek ok miekki zadnych gazow czy to sie kiedys skonczy ????????????:no:
1,5h usypiania rece mnie bola a kurwic....mam do teraz

:zawstydzona/y:nie odłożyłam małej w nocy do łóżeczka, przebudziła sie i uspałam ja przytuloną do mnie i tak spałyśmy do 8:szok: jak śpi w naszym łóżku to jednak śpi dłużej:-p
a jak sie przebudział to zaczeła ssac mi brode, tak mi sie przykro zrobiło, że jednak pamieta i brakuje jej ssania:-:)-:)-(

moja Alka wczoraj ze 3 razy wyrzucała smoczka z łóżeczka przy zasypianiu, w końcu stwierdziłam, że chyba go nie chce:tak: no i poszła spać bez smoka:-p
No to ogromne gratulacje! W koncu roczna dziewczynka to juz pannica i ze smokiem nie przystoi ;-)

Mada, na pewno Ami brakuje troche cyca, ale mysle, ze to jest kwestia dni, zeby zapomniala :tak:

A u nas gorsze nocki sie zaczely.
Sara budzi sie 1-2 razy, ale nie na jedzenie tylko placze i wystarczy, ze ja przytule albo poglaskam po pleckach i zasypia. Nad ranem biore ja do siebie, daje butle i spimy do 8-9 (jak mam wolne) - caly czas mnie przytula. A dzisiaj wzielam ja do lozka po 5, sama wstalam o 7:30, a mala musialam niestety obudzic z glebokiego snu po 8, bo nie zdazylabym jej nakarmic i ubrac przed wyjsciem do pracy,a chociaz od tego chcialam odciazyc moja mame. ]
Mam nadzieje, ze wroca te blogie, przespane w calosci noce :tak::-)

reklama
Pat znow zaczal wstawac o 6 rano, co nie jest tak zle w poruwnaniu do 5;10. W kazdym razie jakos go zawsze do 6:40 nieraz wymecze w lozeczku a pozniej to juz wstac musze, bo pianie mam na cala wies.

Do góry