może na wczasy chce już jechac bez smoka , jak to przystoi prawdziwej damie;-)moja Alka wczoraj ze 3 razy wyrzucała smoczka z łóżeczka przy zasypianiu, w końcu stwierdziłam, że chyba go nie chce no i poszła spać bez smoka
reklama
też se tak pomyślałam, nie dość że na własnych nogach to jeszcze bez smokamoże na wczasy chce już jechac bez smoka , jak to przystoi prawdziwej damie;-)
bedyta- alutka samodzielnieje ci z dnia na dzień...w takim tempie, za 3-4 lata w ogóle mamy potrzebowac nie będzie, hihihi
mada- gratuluje!!! aby ami tak juz zostało
moja julia dzis w nocy spała bardzo kiepsko... nie dość,że cząsto budziła się z płaczem, to w między czasie rzucała się po całym łóżeczku, nie mogąc znaleźć odpowiedniej pozycji... no i znów wypiła ponad pół litra mleka...
mada- gratuluje!!! aby ami tak juz zostało
moja julia dzis w nocy spała bardzo kiepsko... nie dość,że cząsto budziła się z płaczem, to w między czasie rzucała się po całym łóżeczku, nie mogąc znaleźć odpowiedniej pozycji... no i znów wypiła ponad pół litra mleka...
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Moja mala dzis dala popis 15 min temu dopiero usnela masakra:-(
Tak plakala dalam jej czopik cos do picia ziuzialam i nic w koncu dalam jej sie wyplakac choc srce mnie bolalo i przyszla potulic sie i znow placz stawiam na zeby bo brzuszek ok miekki zadnych gazow czy to sie kiedys skonczy ????????????
1,5h usypiania rece mnie bola a kurwic....mam do teraz
Tak plakala dalam jej czopik cos do picia ziuzialam i nic w koncu dalam jej sie wyplakac choc srce mnie bolalo i przyszla potulic sie i znow placz stawiam na zeby bo brzuszek ok miekki zadnych gazow czy to sie kiedys skonczy ????????????
1,5h usypiania rece mnie bola a kurwic....mam do teraz
nie odłożyłam małej w nocy do łóżeczka, przebudziła sie i uspałam ja przytuloną do mnie i tak spałyśmy do 8 jak śpi w naszym łóżku to jednak śpi dłużej
a jak sie przebudział to zaczeła ssac mi brode, tak mi sie przykro zrobiło, że jednak pamieta i brakuje jej ssania:---(
a jak sie przebudział to zaczeła ssac mi brode, tak mi sie przykro zrobiło, że jednak pamieta i brakuje jej ssania:---(
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to ogromne gratulacje! W koncu roczna dziewczynka to juz pannica i ze smokiem nie przystoi ;-)moja Alka wczoraj ze 3 razy wyrzucała smoczka z łóżeczka przy zasypianiu, w końcu stwierdziłam, że chyba go nie chce no i poszła spać bez smoka
Mada, na pewno Ami brakuje troche cyca, ale mysle, ze to jest kwestia dni, zeby zapomniala
A u nas gorsze nocki sie zaczely.
Sara budzi sie 1-2 razy, ale nie na jedzenie tylko placze i wystarczy, ze ja przytule albo poglaskam po pleckach i zasypia. Nad ranem biore ja do siebie, daje butle i spimy do 8-9 (jak mam wolne) - caly czas mnie przytula. A dzisiaj wzielam ja do lozka po 5, sama wstalam o 7:30, a mala musialam niestety obudzic z glebokiego snu po 8, bo nie zdazylabym jej nakarmic i ubrac przed wyjsciem do pracy,a chociaz od tego chcialam odciazyc moja mame. ]
Mam nadzieje, ze wroca te blogie, przespane w calosci noce :-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
To swietnie Leyna! Pewnie niezla ulga, co?a u nas od dwóch nocy spokojniej, bo Piotrkowi w końcu wyrżnęła się ta dwójka
Ja mam nadzieje, ze Sarze tez sie w koncu te gorne jedynki przebija.
reklama