Ha ja sa,a dowiedziałam sie o pierwszej ciąży w 13 tygodniu czyli na początku 4 miesiąca i nie dlatego ,ze byłam głupia czy niedoinformowana,przeciwnie około 4tygodnia poszłam do gina ,bo mi sie okres spóżniał,a że byłam po poronieniu gin stwierdził ,ze opóżniająca sie miesiączka to zaburzenia hormonalne.Zacz ęłam już lekko tyć ale ponieważ całe życie moja waga ulega różnym wahaniom nie sądziłam nawet ,ze to może być ciąża(moja mama podejrzewała)dopiero za drugim razem gdy zrobiłam sobie test ciążowy(pozytywny)gin.potwierdził .Moja ciąża była o wiele krótsza dzieki temu
Teraz samej mi wydaje sie to nieprawdopodobne ,bo przy drugiej ciąży kilka dni po spodziewanym okresie leciałam do apteki po test,wiedziałam o ciąży praktycznie od 2 tygodnia
,a co do zasadniczego pytania to nam starym wyjadaczkom może sie wydać infantylne,ale ja też lubię kochać sie do końca ,często nie czuje sie samego wytrysku,po prostu jest przyjemnie (wytrysk i równoczesny orgazm u kobiety,raczej rzadki,ale wart mnóstwa praktyki i godzin ćwiczeń
)a,że wycieka ,zwykła grawitacja robi swoje:-)tylko na filmach od razu ubierają sie i wychodzą;-)