reklama
MAUSI
mama październikowa'07
Ja mam nadzieję, że 20 kg na plusie nie przebiję do końca ciąży, mówią że przy samym porodzie jakieś 10 kg. odchodzi, byłoby cudownie, tylko 10 kg. do zgubienia. No ale pomarańczy z nóg i pupy to chyba długo się nie pozbędę. A moja dieta cukrzycowa poszła się walic w tym miesiącu, nie jem tak dużo słodyczy jak kiedyś, ale nie trzymam już takiego rygoru jak miesiąc temu.
ekstasia
MAMA '04,'06,'07
U mnie 13 kg na plusie. Mam nadzieję, że nie przekroczę 15kg. W pierwszej ciąży przytyłam 20 kg i czułam się fatalnie więc teraz staram się trochę pilnować.
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
EKSTASIA a udało Ci sie zrzucic te 20 kg?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
U mnie 10 kg na plusie. I zbliżam się do momentu, że ważę więcej niż kiedykolwiek dotychczas w życiu
Patrząc na temat wątku chcialabym rozwinąć jego drugą część, a mianowicie jedzonko. Dziewczynki, czy odżywiacie się jakoś specjalnie? Staracie się jadać zdrowo i odżywczo?
Ja generalnie pilnuję żeby w menu było mleko i twarożki (nie chcę stracić zębów ) i bardziej pilnuję warzywek. Ale poza tym to po prostu jem więcej.
Patrząc na temat wątku chcialabym rozwinąć jego drugą część, a mianowicie jedzonko. Dziewczynki, czy odżywiacie się jakoś specjalnie? Staracie się jadać zdrowo i odżywczo?
Ja generalnie pilnuję żeby w menu było mleko i twarożki (nie chcę stracić zębów ) i bardziej pilnuję warzywek. Ale poza tym to po prostu jem więcej.
edyta27
O&M
Ja to nawet więcej nie jem.
Jem dużo warzyw, owoców już mniej.
Regularnie piję kakao.
Jem mało wędlin, bo zupełnie nie mam na nie ochoty.
Mięsa nie lubię, ale się zmuszam.
Uwielbiam za to ryby
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
a ja + 18,5 kg!!! - początek 35 t.c.
jem dużo miesa, mało owoców i warzyw, mało nabiału... mam nadzieje ze witaminy które biore starcza dzidziusiowi, ale naprawde jakoś nie mam ochoty na cokolwiek innego niż miecho i słodycze..
jem dużo miesa, mało owoców i warzyw, mało nabiału... mam nadzieje ze witaminy które biore starcza dzidziusiowi, ale naprawde jakoś nie mam ochoty na cokolwiek innego niż miecho i słodycze..
Podziel się: