reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

zawsze gdy mam doła z powodu wyglądu w ciąży i czuję się jak jeden wielki spocony cellulitis, :-) to wystarczy jak pomyslę, że tylko to musze poświęcić, by przytulić moje maleństwo, to odrazu robi mi się lepiej na duszy....
dziewczyny zobaczycie jakie jeszcze będziemy sexy-mamusie z wózeczkami za kilka miesięcy...:-):-):-)

reklama
zawsze gdy mam doła z powodu wyglądu w ciąży i czuję się jak jeden wielki spocony cellulitis, :-) to wystarczy jak pomyslę, że tylko to musze poświęcić, by przytulić moje maleństwo, to odrazu robi mi się lepiej na duszy....
dziewczyny zobaczycie jakie jeszcze będziemy sexy-mamusie z wózeczkami za kilka miesięcy...:-):-):-)

zgadzam się z tym !!!!!! po porodzie zabieramy sie ostro do roboty !!:-D

Ja tez na razie rozstepow za wielkich nei mam (cosik jednak sie na biodrach pokazalo) ale za to te cytrusy to mam gigantyczne, raczej jak pomaranczko pod mikroskopem :sorry2::laugh2::sorry2:

Mamuśki .......przekroczyłam 20 kilo !!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to na pocieszenie wszystkim babeczkom ,które boją się wejść na wagę ......;-)

Na ostatniej wizycie u gina mam taka sama wage jak miesiac temu :szok: a mala przytyla kilogram :confused: to co ja teraz zamiast tyc to chudne :sorry2:
Gin mowi ze nie ma sie czym przejmowac wszystko normalnie i ze jak sie startuje z nadwaga to teraz wszystko jest tak jak byc powinno :tak:

reklama
Do góry