reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

wracając dzis z Sochaczewa wstapiliśmy na naszą ulubioną pizzę..Zjadłam salatkę ze świeżych warzyw z zapiekanymi paluszkami serowymi no i potem pizzzzeeeee drobiową..mniam..:-p :tak:
Teraz skończyłam duzzząąą pomarańczę no i jeszcze bym coś zjadła..???:confused: Ciekawe co wskaże waga na poniedziałkowej wizycie:zawstydzona/y: ;-)

reklama
Ja dzisiaj u ginka prywatnego oczywiście się zważyłam...iiii....w 13tc było 52,8kg, a dzisiaj w 17tc na wadze pokazało 54,2kg ;-) :-) Czyli przytyło mi się dokładnie 1,4kg w miesiąc :-p

A według ginka z NFZ...czyli ważona jestem na takie starej wadze ;-) To w 13tc ważyłam 53kg, a tydzień temu czyli 30 kwietnia waga pokazała 53,5kg... Czyli przyrost 0,5kg ;-)

Czyli przez ten tydzień od 30 kwietnia do dzisiaj przytyłam aż 0,7kg :confused:
Chyba nie ma co tak tego porównywać, bo ta stara waga nie jest tak dokładna jak ta elektroniczna u prywatnego ginka :tak:

Ciekawe jak tam moja waga :-D Okaże się już w czwartek bo waga w domu pokazuje inaczej niż u lekarza i wole sugerować się jedną

ja czuje że u mnie waga wzrasta ale nie sprawdzam do poniedziałkowej wizyty:-p Dziś w menu pieczone mięsko baranie z ryżem i surówką a teraz objadam się chipsami paprykowymi:-p :zawstydzona/y:

u mnie waga dalej lekko 2 kg do przodu,a ostatnio mam ciągle smaki na serki do smarowania wszelkiego rodzaju,sałata zielon,ogórek i pomidor non stop,oszaleć można!

Ja sie dowiem w przyszla srode ile przytylam :tak:
Od kilku dni mi kompletnie odbilo na punkcie arbuza, dwa kilo wczoraj zjadlam :-) pozniej mnei mdlilo :zawstydzona/y:

reklama
Do góry