reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

wracając dzis z Sochaczewa wstapiliśmy na naszą ulubioną pizzę..Zjadłam salatkę ze świeżych warzyw z zapiekanymi paluszkami serowymi no i potem pizzzzeeeee drobiową..mniam..:-p :tak:
Teraz skończyłam duzzząąą pomarańczę no i jeszcze bym coś zjadła..???:confused: Ciekawe co wskaże waga na poniedziałkowej wizycie:zawstydzona/y: ;-)

reklama
Ja dzisiaj u ginka prywatnego oczywiście się zważyłam...iiii....w 13tc było 52,8kg, a dzisiaj w 17tc na wadze pokazało 54,2kg ;-) :-) Czyli przytyło mi się dokładnie 1,4kg w miesiąc :-p

A według ginka z NFZ...czyli ważona jestem na takie starej wadze ;-) To w 13tc ważyłam 53kg, a tydzień temu czyli 30 kwietnia waga pokazała 53,5kg... Czyli przyrost 0,5kg ;-)

Czyli przez ten tydzień od 30 kwietnia do dzisiaj przytyłam aż 0,7kg :confused:
Chyba nie ma co tak tego porównywać, bo ta stara waga nie jest tak dokładna jak ta elektroniczna u prywatnego ginka :tak:

Ciekawe jak tam moja waga :-D Okaże się już w czwartek bo waga w domu pokazuje inaczej niż u lekarza i wole sugerować się jedną

ja czuje że u mnie waga wzrasta ale nie sprawdzam do poniedziałkowej wizyty:-p Dziś w menu pieczone mięsko baranie z ryżem i surówką a teraz objadam się chipsami paprykowymi:-p :zawstydzona/y:

u mnie waga dalej lekko 2 kg do przodu,a ostatnio mam ciągle smaki na serki do smarowania wszelkiego rodzaju,sałata zielon,ogórek i pomidor non stop,oszaleć można!

Ja sie dowiem w przyszla srode ile przytylam :tak:
Od kilku dni mi kompletnie odbilo na punkcie arbuza, dwa kilo wczoraj zjadlam :-) pozniej mnei mdlilo :zawstydzona/y:

reklama
Do góry