reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

reklama
Ja powiem wam że też nie mogę wrócić do wagi sprzed ciąży:-( Po pierwszym dziecku to była chwila ale po drugim... Juz większy problem:-( Do porodu z Wojtkiem warzyłam 82kg:szok: MAsakra poprostu:-D Teraz warzę 72 kg przy wzroście 177cm:-( Moja normalna waga to 65 kg:-( Więc jeszcze dużo do zrzucenia...
Powiem wam że jakoś nie mam siły na diety:-( Poprostu brak mi motywacji... Ale nic na wakacje trzeba będzie trochę się za siebie wziąść:-)

Powiem wam, że ja pomimo teżgo że ważew teraz 3 kilo mniej (58 kg przy 170 cm)niż przed ciążą, to wcale nie wyglądam dobrze :( wszystko jakieś takie wiotkie i rozlazłe; wczoraj kupowałam strój na basen to przykro mi było na siebie patrzeć:baffled: mam nadzieję że jakoś uda mi się dojść do siebie, tylko kwestaia najtrudniejsza - kiedy znależć na to czas???? Przed porodem trochę inaczej wydawało mi się że będzie, ale jak to mówią życie pisze scenariusze

Napewno znajdziesz czas na wszystko:-) Wiadomo że po 5 miesiącach po porodzie nie miożna oczekiwać że brzucha nie będzie:-) Ja też za fajnie nie wyglądam:-( Ale cóż muszę jakąś dietę zastosować i może wtedy...

Napewno znajdziesz czas na wszystko:-) Wiadomo że po 5 miesiącach po porodzie nie miożna oczekiwać że brzucha nie będzie:-) Ja też za fajnie nie wyglądam:-( Ale cóż muszę jakąś dietę zastosować i może wtedy...

Dzisiaj zaczynam WEIDERA , zobaczymy czy da rezultaty i czy ja wytrwam w ćwiczeniach, może któraś z dziewczyn też chce zacząć ? Będzie mi raźniej?:-D

reklama
Do góry