reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

U mnie apetyt tez powraca! Z dnia na dzien coraz wiecej rzeczy toleruje i na coraz wiecej mam ochote...niestety nie tych zdrowych!...moze nie slodyczy ale dzis np zjadlam shaorme w Sphinxie...i oczywiscie nie wzielam z ryzem tylko frytkami. Do tego zawsze daja pite, ktorej po tak obfitym posilku nigdy nie zjadam, a dzis, kurde na koncu ja wtrabolilam:-(. Wydaje mi sie ze nie przytylam od mojej wagi sprzed dowiedzenia sie o ciazy, ale zawsze mialam problemy z waga, zawsze na dietach albo z nadwaga i niestety mam teraz jeszcze nadwage od wakacji kilka kilo. Strasznie sie boje ze jak przytyje jeszcze jakies 15-20 to bede wygladac jak hipopotam :baffled: ...buuu...

reklama
Ale jesteście kochane Dziewczyny .....jednak ciężarówka najlepiej rozumie ciężarówkę :-D

Z tymi pierogami to chyba poczekam jeszcze tylko dwa tygodnie i mam je na talerzu ......nawet nie mam wałka :baffled:

reklama
no właśnie Majako Ty jesteś tylko o jeden dzień do przodu z suwaczkiem :-D.Po USG wkleję swój brzuszek to porównamy :-D:-D

Do góry