reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak szybko widoczny byl wasz brzuszek???

reklama
U mnie juz jest widoczny a jestem w 13tc :D w moje ulubione spodnie sie nie mieszcze od ok 8tc a jestem bardzo szczupla.. tzn brzuszek tez mialam piękny a czemu jest az tak duzy teraz ze sie nie mieszcze?:D ale sie ciesze:D musze juz zaczynac kupować ubranka bo chodze w starszych kiedy jeszcze tak mocno nie schudlam...

u mnie było widać tak porządnie że jestem w ciąży koło 6 msc i długo się brzucholem nie nacieszyłam bo mały przyszedł na świat 1,5 msc wcześniej :)

U mnie brzuch bylo widac dopiero ok 8 miesiaca, ale i tak wygladal jakbym byla tak w 3. Do porodu szlam w rozmiarze 38, zawsze nosilam 36

Tylko pozazdroscic takiego rozmiarku:) Podczas pierwszej ciazy brzuszek duzych rozmiarow mialam juz w 4 miesiacu (urodzilam duzego chlopca), teraz jestem w 25 tyg ciazy i od 2 tygodni wlasciwie dopiero widac porzadny brzuszek (podobno bedzie dziewczynka), ale to nigdy nie wiadomo, pozdrawiam

reklama
w pierwszej ciąży brzuszek zaczął rosnąć 2 miesiące przed porodem, a w drugiej ciąży 4 miesiące przed porodem

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry