reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak szybko widoczny byl wasz brzuszek???

reklama
Na moim etapie ciąży już da się poczuć jak dziecko podskakuje :tak: Mój M. się śmieje, że nasze maleństwo ma czkawkę po mamie :-) (przez jakiś czas miałam dość często czkawkę, którą było słychać na pół miasta :-D)

U mnie brzuszek zaokrąglił się niemal z dnia na dzień :) już się martwiłam, że w 17 tyg. nie widać, że jestem w ciąży a teraz (tydzień później) mogę się pochwalić, że będę mamą :)

hej, ja jestem w 12 tyg, a brzuszek hmmm, jak ktos nie wie, to w zyciu nie zgadnie, ze mamą będę:-) brzusio delikatny, jakbym spory obiad zjadla, mam nadzieje, że niedługo wyskoczy taki prawdziwy :happy2:

mój brzuszek był juz naprawde widoczny w 3 miesiącu ciąży :) potem rósł naprawde szybciutko i nie wiadomo kiedy ale na szczęśćie brak rozstępów :) no oprócz cyców :( ale da sie przezyc :):)

Na moim etapie ciazy sasiedzi i klienci w pracy zaczynaja sie niesmialo podpytywac czy nie jestem w ciazy:):)
Jestem przekonana, ze brzuszek wyjdzie z dnia na dzien i pojawia sie przez to rozstepy:(

reklama
Mój już zaczyna być widoczny, szczególnie jak zakładam dopasowane rzeczy. Wystaje niewiele, a już niektórzy podpytywali, czy nie jestem czasem w ciąży. Czekam na większy brzuchol, żeby móc się już nim chwalić:-D

Do góry