reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

ja nie uzywalam, postawie na eveline i kupi sobie jakas rolke do masazu. i obowiazkowo przy kazdej kapieli lodowaty prysznic na przemian z goracym, kilka serii. no zobaczymy..

ale to pewnie ze 2-3tyg po porodzie zaczne, jak juz wydobrzeje calkiem.

reklama
a próbowałyście tego roll-on-a z garniera? taki żółty, wygląda jak antyperspirant w kulce i sie to w uda wciera.... podobno skuteczne, ale ja nigdy tego nie uzywalam, bo nie musialam:-( a teraz galareta...
no ja go mialam, bo tam mi sie wydawalo ze mam celulit i rezultatow nie widzialam - potem sie dowiedzialam ze to co widze to nie celulit wiec nie pomoge.
teraz mam z Avonu bo kolezanka zachwalala ze jej pomaga wiec zobaczymy...

Ja tam mam rozstępy jeszcze z poprzedniej ciąży, takie jaśniutkie, mało widać ale widać. Nie znikną do końca życia, więc jedyne co chcę osiągnąć to dobrą wagę i odzyskać mięśnie.

W poprzedniej ciąży na rozstępy stosowałam Fissan (rano i wieczór), a i tak porobiły mi się na biodrach i piersiach. Teraz przez całą ciążę wysmarowałam 2 tubki Vichy na rozstępy i te co miałam zrobiły mi sie jaśniutkie, a nowych się nie dopatrzyłam. Boję się o piersi bo mam teraz większe niż w pierwszej, smaruję tym Vichy ale delikatnie raz dziennie z daleka od sutków. Jak kupowałam ten na rozstępy to dali mi sporo próbek tego Vichy CelluDestock i tak smaruję na pupę i uda, bo tam mam celulit. Nie wnikam za bardzo czy można....myślicie, że nie można? ;)
Nigdy nie stosowałam tego Eveline, kiedyś miałam taki czas, że testowałam te tańsze ale nie za bardzo widziałam efekt, a tu po kilku dniach tych próbek, skóra jakaś taka bardziej napięta. Ale myślę, że bez diety i jakiś rolek to nie pójdzie......najgorzej, że przy celulicie trzeba dużo pić, a to znów duuuuuużo pokarmu, a nie chce mieć zapalenia piersi i ostrożnie więc popijam.

Każda z nas coś przetestuje to może znajdziemy coś na to licho ;)

reklama
anisad, hehe ;-) ulegasz sugestii!

hatorska, ja wlasnie kiedys zainwestowalam w 2 tubki naraz vichy, kupilam w promo, ale i tak wyszly ok 80zl/szt (lipodestock czy cos takiego, to pare lat temu bylo). dodatkowo chodzilam co drugi dzien na masaze do znajomej masazystki, ktora wmasowywala mi te zele bardzo intensywnie. i co? dwie tubki poszly, kupa kasy na masaze i reszte, no koszmar, i nic!!!! nawet w tym samym czasie dostalam bon na 6 zabiegow stymulacji pradem, hehe, nie wiem, jak sie to nazywa ale takimi impulsami elektrycznymi cie traktuja ;-) koszmar, bolalo bardzo. i to wszystko nie dalo zadnego efektu, no moze skore mialam w lepszej kondycji, ale cellulit zostal.

a w zeszlym roku pierwszy raz kupilam eveline i widzialam efekty normalnie po jakis 2 tygodniach - nie wierzylam, bo to 17zl, a naprawde roznica znakomita! i to samo z kremem na cycki, push up z eveline, rewelacja :-) po karmieniu Maksa mialam pustaki flaki, koszmar, mniejsze niz kiedykolwiek! i po miesiacu stosowania kremu mialam wrazenie, ze sie wypelnily normalnie, D byl zachwycony :-D

takze polecam, wg mnie warto zainestowac te 17zl i sie przekonac, czy na was dziala.

Do góry