anisad, hehe ;-) ulegasz sugestii!
hatorska, ja wlasnie kiedys zainwestowalam w 2 tubki naraz vichy, kupilam w promo, ale i tak wyszly ok 80zl/szt (lipodestock czy cos takiego, to pare lat temu bylo). dodatkowo chodzilam co drugi dzien na masaze do znajomej masazystki, ktora wmasowywala mi te zele bardzo intensywnie. i co? dwie tubki poszly, kupa kasy na masaze i reszte, no koszmar, i nic!!!! nawet w tym samym czasie dostalam bon na 6 zabiegow stymulacji pradem, hehe, nie wiem, jak sie to nazywa ale takimi impulsami elektrycznymi cie traktuja ;-) koszmar, bolalo bardzo. i to wszystko nie dalo zadnego efektu, no moze skore mialam w lepszej kondycji, ale cellulit zostal.
a w zeszlym roku pierwszy raz kupilam eveline i widzialam efekty normalnie po jakis 2 tygodniach - nie wierzylam, bo to 17zl, a naprawde roznica znakomita! i to samo z kremem na cycki, push up z eveline, rewelacja :-) po karmieniu Maksa mialam pustaki flaki, koszmar, mniejsze niz kiedykolwiek! i po miesiacu stosowania kremu mialam wrazenie, ze sie wypelnily normalnie, D byl zachwycony
takze polecam, wg mnie warto zainestowac te 17zl i sie przekonac, czy na was dziala.