reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak się zmienia nasza waga

przytylam 1kg przez 2 tyg.... Jak tak dalej pojdzie to z waga 100kg na porodowke wkrocze... 9/10kg na plusie.... i na co mi to "odchudzanie" jak waga rosnie mi tak samo jak przy obzarstwie w 1 ciazy??

reklama
przytylam 1kg przez 2 tyg.... Jak tak dalej pojdzie to z waga 100kg na porodowke wkrocze... 9/10kg na plusie.... i na co mi to "odchudzanie" jak waga rosnie mi tak samo jak przy obzarstwie w 1 ciazy??

asiunia to podobnie jak ja. 9/10kg+ w 7mym mcu to nie jest az tak duzo. powiedzialabym calkiem srednio. tzn zalezy od wagi wyjsciowej, ja juz waze 67 kg ale przestalam sie tym stresowac.... myslisz ze jeszcze duzo przytyjemy? ja mam nadzieje ze nie przekrocze 70kg. w poprzednich ciążach miałam chyba z 75kg do porodu!!

No ja teraz 66 kg, co daje 7kg na plusie. Trochę dużo. Bo ja zawsze odrobinkę za dużo mam przy wzroście 163. Po ciąży mam zamiar zrzucić do 53 kg. Zobaczymy:)

asiunia to podobnie jak ja. 9/10kg+ w 7mym mcu to nie jest az tak duzo. powiedzialabym calkiem srednio. tzn zalezy od wagi wyjsciowej, ja juz waze 67 kg ale przestalam sie tym stresowac.... myslisz ze jeszcze duzo przytyjemy? ja mam nadzieje ze nie przekrocze 70kg. w poprzednich ciążach miałam chyba z 75kg do porodu!!

No ja z 68 startowalam :( wiec katastrofa.... z Joshem mialam na koncu 22kg w plusie z tym ze zaczynalam z 58... :(((( buuuu.... a od 7miesiacy na samych warzywnych zupach zyje i soku jablkowym... :(

najlepsze jest to, że schudły mi palce u dłoni ;) pierścionek zaręczynowy muszę nosić teraz na środkowym palcu...a zawsze myślałam, że w ciąży to raczej grubną/puchną...:/

Mnie w ciągu dnia nachodzą takie fale ciepła i wówczas ciasno mi w obrączce, raz to nawet nie umiałam jej ściągnąć - tylko pod lodowatą wodą

reklama
Do góry