reklama
MamaNastki
Mamusie październikowe 07
Agutek bylam u lekarza i pani doktor wziela wymaz i jak bedzie cos nie tak odezwa sie natomiast na ta chwile stanelo na tym, ja przestalam karmic piersia okolo 3 tygodni temu i moze dlatego wzmoglo sie wszystko bo niestety nawet bole mialam okropne?!ale za 6 tyg ide na kontrolna wizyte i zobaczymy.pozdrawiam
chcialabym po porodzie zalozyc sobie spirale czy ktos moze wie kiedy najwczesniej mozna ja zalozyc i jaka jest najlepsza?slysalam dobre opinie na temat miedzianej.
Martwi mnie tylko to ze slysaalam ze spirale lubia wrastac w cialo lub przy wadliwym zalozeniu prze lekarza mozna uszkodzic macice i nie miec wicej dzieci.
czy ktoras z was ma moze doswiadczenie lub wiedze na ten temat???
Martwi mnie tylko to ze slysaalam ze spirale lubia wrastac w cialo lub przy wadliwym zalozeniu prze lekarza mozna uszkodzic macice i nie miec wicej dzieci.
czy ktoras z was ma moze doswiadczenie lub wiedze na ten temat???
jaka aborcja...bzdura...
tak to prawda z wrastaniem spirali w macice mojej mamy kolezanka miala ten problem i nikomu spirali nie poleca
inna zas zaszla w cize bo spirala zle zalozona zostala i sie przesunela
poza tym spirala zwieksza ryzyko zajscia w ciaze pozamaciczna
tak to prawda z wrastaniem spirali w macice mojej mamy kolezanka miala ten problem i nikomu spirali nie poleca
inna zas zaszla w cize bo spirala zle zalozona zostala i sie przesunela
poza tym spirala zwieksza ryzyko zajscia w ciaze pozamaciczna
reklama
Kluska79
Fanka BB :)
Miałam spiralę przez 3 lata, jako środek antykoncepcyjny sprawdziła się znakomicie, nie miałam z nią żadnych problemów, jadynie miesiączki z trzydniowych stały się tygodniowe i bardziej obfite. Nie mogę brać hormonów ponieważ mam tandencję do guzów piersi (jeden już usunięty), lekarze stwierdzili ,że ten typ rośnie pod wpływem hormonów i ten rodzaj antykoncepcji jest dla mnie niewskazany
Pewnie ponownie zdecyduję się na spiralę- miałam zwyczajną miedzianą.
Pewnie ponownie zdecyduję się na spiralę- miałam zwyczajną miedzianą.
Podziel się: