reklama
Kluska79
Fanka BB :)
Ja właśnie myślę nad Mireną po porodzie, zostało mi już niewiele czasu, jak wytrwam do wizyty 1 października to będę z lekarzem już przyszłościowo rozmawiała. Miedzianą miałam 2 razy, za pierwszym przez 4 lata sprawdziła się super, druga po 3 latach ... efekt można zobaczyć na moim suwaczku
Tylko,że teraz to już przestaje być śmieszne , będę mamą trójeczki, więcej dzieci sobie nie wyobrażam
Tabletek i plastrów nie moge , ponieważ mam tendencje do włókniaków piersi po nich, metody naturalne i prezerwatywa odpadają ponieważ często z mężem przez sen się do siebie dobieramy ( do teraz nie wiemy które zaczyna) a miedziana mnie zawiodła. Myślałam nad podwiązaniem męża lub siebie ale mąż się nie zgadza na żadną z tych opcji.
Dam znać jak się sprawa rozwinie, ale również czekam na świeże opinie, więc dziewczyny nie lenić się tylko pisać.
Tylko,że teraz to już przestaje być śmieszne , będę mamą trójeczki, więcej dzieci sobie nie wyobrażam
Tabletek i plastrów nie moge , ponieważ mam tendencje do włókniaków piersi po nich, metody naturalne i prezerwatywa odpadają ponieważ często z mężem przez sen się do siebie dobieramy ( do teraz nie wiemy które zaczyna) a miedziana mnie zawiodła. Myślałam nad podwiązaniem męża lub siebie ale mąż się nie zgadza na żadną z tych opcji.
Dam znać jak się sprawa rozwinie, ale również czekam na świeże opinie, więc dziewczyny nie lenić się tylko pisać.
kasia-matiy
Ja brałam tylko miesiąc.Czekałam na miesiączke nastepna i nie ma do tej pory.Dostałam okres 4 miesiące po porodzie, karmie piersią.A okresu dalej nie ma Nie wiedziałam czy brac dalej te tabletki...więc przestałam. Nie wiem czy dobrze zrobiłamW ciąży znów raczej nie jestem.Po tabletkach czułam się dobrze.I tak myślę teraz czy zacząć brać je znów czy czekac znów na okres.Ale musimy teraz uważać przy sexie.Z tabletkami było lepiej;-)
tabletki azalia bierze się bez tygodniowej przerwy wiec to normalne że hamuje krwawienie, ja osobiście brałam azalię przez cały czas karmienia synka (do 15 m-ca) bo tylko jednoskładnikowe tabletki można brać przy karmieniu, nie miałam żadnych skutków ubocznych, jedynie nie mogłam schudnąć po porodzie, ale w sumie to teraz też nie mogę za bardzo plusme było to że nie musiałam się martwić miesiączką bo takiej przez 15 m-cy nie miałam w ogóle, żadnych plamień itp. samopoczucie nie zmieniło się, ani libido, nic ... żadnych zmian na twarzy ... a okres dostałam dopiero po miesiącu po odstawieniu azali (albo i dłużej ale w sumie to nie pamiętam dokładnie)
Charlois
Witaj,mam pytanie odnośnie implantu,jak się po nim czujesz?wiem,że każda z nas inaczej reaguje na leki a ja mam dylemat czy tabletki,czy zastrzyk czy implantmi lekarz wymienil wiele tabletek jednoskladnikowych,nazw juz teraz nie pamietam,ale wybor byl dosc duzy. Ja po miesiacu brania tabletek,zrezygnowalam z nich,gdyz czulam sie fatalnie i zalozylam implant,nadal karmilam piersia.
*martusia*
dla mnie rewelacyjne nie to co Yaz... ;/
domowadama
Początkująca w BB
ja słyszałam ,że jest nieodwracalna i kosztuje ok 2000 tys, ale tylko prywatnie
domowadama
Początkująca w BB
ja na razie tylko prezerwatyw
reklama
Witam.
Jestem tutaj nowa
moja córcia wczoraj skończyła 2 miesiące
a co do tabletek Azalia... mam pytanie...
co jeśli zaczęłam brać tabletki zanim zaczęła mi się miesiączka ? szczerze mówiąc w ulotce skupiłam się tylko na efektach ubocznych, a i nie pomyślałam, że okres przyjdzie tak szybko, znajome mówiły,że nie miały go przez kilka miesięcy, a ja zaczęłam krwawić 5 dni po wzięciu pierwszej tabletki i skończyłam wczoraj. Jak na razie nie przerwałam też brania Azalii.
Jestem tutaj nowa
moja córcia wczoraj skończyła 2 miesiące
a co do tabletek Azalia... mam pytanie...
co jeśli zaczęłam brać tabletki zanim zaczęła mi się miesiączka ? szczerze mówiąc w ulotce skupiłam się tylko na efektach ubocznych, a i nie pomyślałam, że okres przyjdzie tak szybko, znajome mówiły,że nie miały go przez kilka miesięcy, a ja zaczęłam krwawić 5 dni po wzięciu pierwszej tabletki i skończyłam wczoraj. Jak na razie nie przerwałam też brania Azalii.
Ostatnia edycja:
Podziel się: