Powiem Wam ,ze szczerze zainteresowal mnie ten mikroskop.I na pewno z niego skorzystam ,ale jeszcze nie teraz gdzies za rok.Na razie nie moge pozwolic sobie na ewentualna niespodzianke dlatego biore tabletki.Ale ten mikroskop zakupie na bank.I do tego jakis porzadny termometr
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
maziajka ja jestem zwolenniczka metod naturalnych i to nie tylko z powodow religijnych ale tez z takich ze nie lubie zadnej ingerencji w nature, na choince etz mam tylko owoce i ozdoby ze slomy
a mikroskop tez planuje kupic jak bede przy kasie bo teraz jej brak
a mikroskop tez planuje kupic jak bede przy kasie bo teraz jej brak
Tygrysek1985
ada dlaczego jesli mozna spytac?
bo to jest najzdrowsze dla naszego organizmu - zadna chemia tylko samo zdrowie. Jeśli ktos mysli ,że po używaniu przez wiele lat tabletek antykoncepcyjnych nie będzie mieć żadnych skutków ubocznych to sie myli. Cuda sie nie zdarzają.
ada tez nie mozna generealizować.Teraz juz sa tak skonstruowane tabletki,ze nie ma tak duzego ryzyka.Ja biore anty prawie 2 lata.Wczesniej nie bralam.Ale po prostu ze wzgledów głownie zdrowotnych( bo z kasa dalibysmy rade) nie moge pozwolic sobie na drugie dziecko a wiadomo ,ze organizm ludzki to nie maszyna i wszystko sie moze zdarzyć.Najchetniej tez bym stosowala NPR tak jak to bylo przed ciażą,nic mnie nie zawiodlo i kiedy staralismy sie o Jasia wstrzelilismy sie juz w 2 cyklu.Wiec moge powiedziec ze skutecznosc mialam 100%
Martusia ja tez jestem zwolenniczka tych metod ale tylko dla madrych kobiet ktore sie na tym znaja i sa obyte w temacie.A nie dla nastolatek ktore mysla ze przerywany to metoda anty.I ,ze owu jest zawsze 14 dni po @ jak nie raz mozna wyczytac w durnych gazetkach.
Martusia ja tez jestem zwolenniczka tych metod ale tylko dla madrych kobiet ktore sie na tym znaja i sa obyte w temacie.A nie dla nastolatek ktore mysla ze przerywany to metoda anty.I ,ze owu jest zawsze 14 dni po @ jak nie raz mozna wyczytac w durnych gazetkach.
Tygrysek1985
maziajka przerywany to akurat nie metoda NPR ale spoko;-)
reklama
Asionek31
ja przed ciaza mialam implant
na tabletki bardzo zle ragowalam , spirali nie chcialam , bo nierodka bylam i padlo na niego
dla mnie super 3 lata spokoju , nie trzeba pamietac o polykaniu pigulek ( ja ze swoja skleroza bardzo sobie to cenilam )
plamienia mialam czasami , ale nie przeszkadzaly mi , bo traktowalam je jak okres tylko bardzo skapy i co najwazniejsze bezbolesny , bo miesiaczki mialam wczesniej mega bolesne po wyjeciu okres dalej byl bez bolu
ogolnie same plusy , nie przytylam , a nawet schudlam troche , samopoczucie bardzo dobre , libido normalne
wiadomo kazdy organizm inny , ale ogolnie na duzy plus i jak juz nie bede planowala dzieci to zakladam znowu napewno
na tabletki bardzo zle ragowalam , spirali nie chcialam , bo nierodka bylam i padlo na niego
dla mnie super 3 lata spokoju , nie trzeba pamietac o polykaniu pigulek ( ja ze swoja skleroza bardzo sobie to cenilam )
plamienia mialam czasami , ale nie przeszkadzaly mi , bo traktowalam je jak okres tylko bardzo skapy i co najwazniejsze bezbolesny , bo miesiaczki mialam wczesniej mega bolesne po wyjeciu okres dalej byl bez bolu
ogolnie same plusy , nie przytylam , a nawet schudlam troche , samopoczucie bardzo dobre , libido normalne
wiadomo kazdy organizm inny , ale ogolnie na duzy plus i jak juz nie bede planowala dzieci to zakladam znowu napewno
Podziel się: