reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

reklama
20060614image0050rs8.jpg

tatuś jeszcze w oczekiwaniach

a nasz "tatuś" już od dzisiaj siedzi ze mną w domku aż do końca roku, i razem bedziemy się opiekować Juniorkiem .... ciekawe kiedy zaczniemy się kłócić :)

Sumka będę leżała do góry brzuchem i obrzerała się lodami ( czekoladowymi).. a tak szczerze to nie wiem czy przy dwóch facetach nie będe miała więcej roboty niż dotychczas ;-)

fusik ja miałam wiecej pracy gdy moj chłop był ze mna na urlopie przez 2 tygodnie, o ranki co to było...w ogole te dni były jakoś tak mniej poskladane.. bo zawsze myslalam, a teraz tego nie musze zrobic, bo zrobi to mąz itp.

a u nas tatuś teraz będzie spędzał z niunią cała niedziele co dwa tygodnie bo mamusi zaczęła sie szklola juz jedną byli sami i chyba dobrze sie spisał bo nie była marudna

:-) No w końcu i ja mogę coś tu napisać :-) . Otory moj Wiesiu spisuje sie na medal )ciekawe na jak dlugo hihihi. Jest mistryem w uszpianiu Zosi śmiejemy się że poprostu tata ma futerko na klacie i to jej bardzo odpoiwada dlatego tak grzecznie zasypia hihihi

reklama
Do góry