reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

My idziemy 5maja na szczepienie to wtedy dowiemy się ile waży Mikoś,ostatnim razem miesiąc temu ponad ważył 7700,to teraz pewnie około 8500 może więcej heh.Biedny znowu będzie płakusiał :-(((

reklama
Jak czytam ile wasze pociechy ważą to popadam w zakłopotanie z moim 7 kilowym Krzysiem... ;) Często mówią jaki z niego :grubas" a on taka chudzina...

Ja nie wiem co się z Hubertem porobiło, bo już tak ładnie przekręcał się z pleców na brzuszek. Jak tylko na chwilę zostawiłam go na podłodze to myk i był na brzuszku, a od jakiegoś tygodnia w ogóle nic w tą stronę nie robi ;/ Jak położę na plecach to tylko macha jak szalony nogami i rękami i śmieję się albo piszczy, ale o przekretach chyba już w ogóle nie myśli. A z brzucha na plecy to nawet nie próbuje, woli jeść koc lub matę w tym czasie. W ogóle ciągle coś musi mieć w buzi....ciągle miętoli pieluchę, rączki, gryzaki, kocyk....Ahhhh nie wiem....

My po szcepieniu na pneumo...waga - 6620:) następne i ostatnie szczepienie skojarzone-26 maja a pneumo 9 czerwca...

No prosze Sarka panienka do noszenia na rękach :-)
Buzc nic sie nie przejmuj czasem dzieci "zapominają" jedne umiejetności , to normalne :-)

dziś byłyśmy na szczepieniu 6700 czyli 100g w tydzień żęby idą ale trzonki :-) a mała taka marudna płacze strasznie nie wiem czy to skoki żeby czy wymyszanie na ręce a mamusia pojadła ptasieko mleczka i małą wysypało :wściekła/y:

kasiarem jak idą trzonowce to ci współczuję :no: Mój Krzyś męczy sie przez nie strasznie. To jedne z najgorszych zębów i najbardziej się dziecko przy nich męczy. Mam nadzieje, że jednak wyjdą pierwsze jedynki bo inaczej współczuje nieprzespanych nocy.

Wpisałam na stronie http://www.siatkicentylowe.com/ wagę Krzysia i wyszło, że jest w granicach 10 centyla:szok::szok: No teraz to się zestresowałam...

Ostatnia edycja:
Wiolcia ja Cie prosze nie wpisuj i nie szukaj takich rzeczowników tylko sluchaj sprawdzonego pediatry!!! Bo inaczej w nerwice wpadniesz....

reklama
Od wczoraj, czy przedwczoraj mój synuś "pierdzi" śliną. Dziś jak rano wstał to była to pierwsza rzecz, którą wykonał. ;)

Do góry