reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

My idziemy 5maja na szczepienie to wtedy dowiemy się ile waży Mikoś,ostatnim razem miesiąc temu ponad ważył 7700,to teraz pewnie około 8500 może więcej heh.Biedny znowu będzie płakusiał :-(((

reklama
Jak czytam ile wasze pociechy ważą to popadam w zakłopotanie z moim 7 kilowym Krzysiem... ;) Często mówią jaki z niego :grubas" a on taka chudzina...

Ja nie wiem co się z Hubertem porobiło, bo już tak ładnie przekręcał się z pleców na brzuszek. Jak tylko na chwilę zostawiłam go na podłodze to myk i był na brzuszku, a od jakiegoś tygodnia w ogóle nic w tą stronę nie robi ;/ Jak położę na plecach to tylko macha jak szalony nogami i rękami i śmieję się albo piszczy, ale o przekretach chyba już w ogóle nie myśli. A z brzucha na plecy to nawet nie próbuje, woli jeść koc lub matę w tym czasie. W ogóle ciągle coś musi mieć w buzi....ciągle miętoli pieluchę, rączki, gryzaki, kocyk....Ahhhh nie wiem....

My po szcepieniu na pneumo...waga - 6620:) następne i ostatnie szczepienie skojarzone-26 maja a pneumo 9 czerwca...

No prosze Sarka panienka do noszenia na rękach :-)
Buzc nic sie nie przejmuj czasem dzieci "zapominają" jedne umiejetności , to normalne :-)

dziś byłyśmy na szczepieniu 6700 czyli 100g w tydzień żęby idą ale trzonki :-) a mała taka marudna płacze strasznie nie wiem czy to skoki żeby czy wymyszanie na ręce a mamusia pojadła ptasieko mleczka i małą wysypało :wściekła/y:

kasiarem jak idą trzonowce to ci współczuję :no: Mój Krzyś męczy sie przez nie strasznie. To jedne z najgorszych zębów i najbardziej się dziecko przy nich męczy. Mam nadzieje, że jednak wyjdą pierwsze jedynki bo inaczej współczuje nieprzespanych nocy.

Wpisałam na stronie http://www.siatkicentylowe.com/ wagę Krzysia i wyszło, że jest w granicach 10 centyla:szok::szok: No teraz to się zestresowałam...

Ostatnia edycja:
Wiolcia ja Cie prosze nie wpisuj i nie szukaj takich rzeczowników tylko sluchaj sprawdzonego pediatry!!! Bo inaczej w nerwice wpadniesz....

reklama
Od wczoraj, czy przedwczoraj mój synuś "pierdzi" śliną. Dziś jak rano wstał to była to pierwsza rzecz, którą wykonał. ;)

Do góry