reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
Wiolcia khmm, no to ja wtedy nie wiem co ja musiałabym myśleć według podanej strony to moja Wiktoria jest poniżej 3 centyla wagowo,a między 3 a 10 w cm... po prostu olałam już net i wszelkie tam wielkie książkowe standardy - moje dziecko jest wesołe i rozwija się dobrze a nie jest statystyczną jednostką...

Wiolcia- Olek jak miał 5,5 miesiąca ważył 7250, Mikołaj na 5 i 4 dni 8000. Ta sama matka, ten sam ojciec a jak się dzieci różnią :) Olek jest teraz wysokim i szczupłym energicznym chłopakiem :)

Olcia- wrublik- ( joamar, gufi) wasze dziewczynki są po prostu szczuplutkie i drobniusie, są na 3 centylu lub poniżej i lekarz zalecił wam badania krwi. Wszytstko jest ok więc taka ich uroda - hehehe Salomii wiem że nie lubisz tego wyrażenia :)

Ostatnia edycja:
czyli co same skrajności się tu zebrały? na prawdę to wszystko pestka, wyrosną nam dzieciaczki na dorodne panny i kawalery to zapomnimy w ogóle co to znaczy ten centyl, a u mnie prawda Ania szła cały czas na 50 centylu, teraz mocno schudła i tak samo jest na 50 centylu...

Jejku dzięki dziewczyny bo już się zamartwiałam! Uf przeszło po waszych wpisach :) DZIĘKOWAĆ DZIEKOWAĆ!!

Mój smyk wczoraj odkrył uszy... normalnie padne ze śmiechu - ciągle za nie łapie i ciągnie :-) A teraz rozmawia ze stopami... faaajne te nasze dzieciaczki :)

reklama
Do góry