Antylopka
Potrojna mamuska
sianko czyli pieniądze
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sianko czy pieniądze
juz poprawiałam na czyli, bo w pośpiechu napisałam czychyba jedno oznacza- kasę
oj trzymaj się dziewczyno! chyba każda z nas wie co to chore dziecko i jak to się przeżywa, dlatego mocno ściskamy za was kciuki i tulkamySebastian w szpitalu antybiotyk nie pomógł i ma oskrzelowe zapalenie płuc strasznie go wczoraj męczyli, 1,5 h nie mogli załozyć wenflonu, teraz jest spokojny i nawet zjadł mleczko. Nagle go tak zaatakowało. Lekarze mówią że u takich małych dzieci to normalne że tak szybko zmiany postępują, w ciągu paru godzin. Ide spać, z małym jest mąż teraz.
mamolka to chyba jasne - będzie księdzem, też nie znałam takiego zwyczajuhehehe- U nas na roczek położyliśmy przed Olkiem Kieliszek, książkę ,różaniec i portfel- wziął 2 ostatnie
mamolka to chyba jasne - będzie księdzem, też nie znałam takiego zwyczaju
:-):-)moja wybrała różaniec ale po tym, jak się w Kościele zachowuje, to kiepsko to widzę...hehehe- U nas na roczek położyliśmy przed Olkiem Kieliszek, książkę ,różaniec i portfel- wziął 2 ostatnie