reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Mój już cwiczy przewroty z pleców na brzuszek, majta reka noga i usilnie próbuje. Tułow sie dzwiga ale pupa za ciężka. Ale chichocze przy tym na maksa. Siłacz z niego mały.

reklama
Igor z brzucha na plecy daje radę i z pleców na boczek. Jeszcze pół obrotu i będzie pełen sukces w kwestii obrotów :)

Sebastian w szpitalu :( antybiotyk nie pomógł i ma oskrzelowe zapalenie płuc :( strasznie go wczoraj męczyli, 1,5 h nie mogli załozyć wenflonu, teraz jest spokojny i nawet zjadł mleczko. Nagle go tak zaatakowało. Lekarze mówią że u takich małych dzieci to normalne że tak szybko zmiany postępują, w ciągu paru godzin. Ide spać, z małym jest mąż teraz.

Wiem co to znaczy dziecko w szpitalu. Igor wylądował tam mając 12 dni i na szczęście cały pobyt przespał więc doświadczenie było ciężkie dla mnie a nie dla niego. Mam nadzieję, że i u Was tak będzie. Trzymam kciuki za szybki powrót Maleńtasa do zdrowia &&&

Wiem co to znaczy dziecko w szpitalu. Igor wylądował tam mając 12 dni i na szczęście cały pobyt przespał więc doświadczenie było ciężkie dla mnie a nie dla niego. Mam nadzieję, że i u Was tak będzie. Trzymam kciuki za szybki powrót Maleńtasa do zdrowia &&&

dziękuję, ja na dzień dzisiejszy jestem nieprzytomna, a czeka nas tydzień tam, ale mały śpi spokojnie na szczęście

kbetina kochana ile ty przejdziesz po ciąży!! Współczuję i trzymam kciuki za szybki powrót Sebusia do domu! trzymaj się tam kochana i pisz co u was.

A mnie ktos normalnie syna podmienił:/ Nie chce spać w dzień, ciągle trze oczka a spac nie może a jak zaśnie to 10 minut i znów to samo:/ A drze się okrutnie... nie wiem co z nim!! Ręce gdyby mógł to by obie pięści do buzi wpakował... Nawet nie mam kiedy was poczytać :( BUUUUUUU A na małża w pomocy przy małym wogóle nie moge liczyć dobrze że mieszkam z rodzicami to oni wezmą Krzysia a ja chociaż posprzątam i ugotuje.

Sebastian w szpitalu :( antybiotyk nie pomógł i ma oskrzelowe zapalenie płuc :( strasznie go wczoraj męczyli, 1,5 h nie mogli załozyć wenflonu, teraz jest spokojny i nawet zjadł mleczko. Nagle go tak zaatakowało. Lekarze mówią że u takich małych dzieci to normalne że tak szybko zmiany postępują, w ciągu paru godzin. Ide spać, z małym jest mąż teraz.
współczuję!!!! trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia i do domku!

reklama
trzymaj się kochana!!

Do góry