mojej Lince kupiłam juz 3 bo waży 5kg ale sa jeszcze za duze dzis rano jak do nich srutneła to sie po plecach rozpłyneło
No właśnie my trójek używamy już od jakiegoś czasu, a w prezencie wciąż dostajemy dwójki Dlatego hurtownię niedługo otworzymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mojej Lince kupiłam juz 3 bo waży 5kg ale sa jeszcze za duze dzis rano jak do nich srutneła to sie po plecach rozpłyneło
ewa zatrzymaj dla kolejnego dzidziusia :-)
jejku badanie moczu...to chyba nie będzie łatwe zadanie. Podobno są jakieś woreczki dla niemowląt. Powodzenia i & by wszystko było dobrze!
to dobrze ze masz wiecej, ale pociesz sie ze chlopcom lepiej zlapac mocz niz dziewczynceTak kupiliśmy woreczki,3szt. w razie gdyby nie udała się 1 próba założenia
Na siadanie za wcześnie, dla mnie nawet sadzanie 3,4 miesięczniaków to troche za wcześnie....Kolezanka w kącie kanapy sadzała..Ale nie na półsiedząco tylko sadzała całkiem prosto...Ale taki odruch jest całkowicie normalny, jak tez to, że probuje na nogi isc. To normalne odruchy. Mój jak czasem go potrzymam na przewijaku to "stoi" ale trwa to pare sekund. Tez sie rwie do "siadania" jak go opre sobie na b rzuchu to głowe dzwiga i praktycznie juz jej nie trzeba podtrzymywac ale ja tam wole asekurowac go....Krzyś od 4 dni złapany na obie rączki podnosi się do siadania:/ Ale to chyba za wcześnie u takiego maluszka prawda?? Glowa mu sie jeszcze lekko kołysze jak sie podnosi, wolę go nie podnosić ale on jak go nie złapie za ręce to sam próbuje...
Hi hi hi hi.I po neurologu. Wszystko ok - 100% normy Ale znowu "na wszelki wypadek" za miesiąc kolejne usg przeciemiączkowe i kolejna wizyta u neurologa. I znowu będą mi dziecko męczyć...
Przy okazji zaliczyliśmy pierwszą podróż tramwajem, bo Tato nie mógł się zerwać z pracy. Franol oczywiście wszystko przespał Obudził się u lekarza i panie nie mogły się nadziwić, że nie śpi, a nie płacze. Każda sobie go chciała ponosić i zachwycały się jak pięknie rączki składa jakby się modlił. Nie chciałam ich wyprowadzać z błędu, ale jak on tak składa ręce i robi dzióbek z ust, to zazwyczaj właśnie sika
No świetnie to moj syn ile będzie w 62 wchodził??? Bo on nadal 56 nosi, pare naprawde małych bodziaków odłozyłam i tyle. Krótkie to i grube, jak mamusia.Wojtus w 56 dosc dlugo chodził a rozmiar 62 moze jakies 2 tyg teraz jestesmy na 68 a co najlepsze 62 mialam najwiecej ciuszkow i praktycznie ponad połowa ani raz nie wlozona ;/ a podobno dzieci najdluzej chodza wlasnie w romiarze 62