reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Rany, Wiolcia, jaki On duuuuuży!!! I te miny :) Szaleństwo :)

Myślę, że nie masz się co martwić. Według mądrych tabelek dzieci w 3-4 miesiącu siadają podparte. Byle nie przesadzić :) Widać, że jest dumny z siebie :)

reklama
Czy Wasze dzieci też czasami szybko oddychają? Tak jakby się czegoś bały albo właśnie przebiegły maraton? I to nie tylko wtedy, kiedy się czymś wysilają, ale po prostu leżąc na plecach, ewentualnie wierzgając nogami.

I po neurologu. Wszystko ok - 100% normy ;) Ale znowu "na wszelki wypadek" za miesiąc kolejne usg przeciemiączkowe i kolejna wizyta u neurologa. I znowu będą mi dziecko męczyć...

Przy okazji zaliczyliśmy pierwszą podróż tramwajem, bo Tato nie mógł się zerwać z pracy. Franol oczywiście wszystko przespał ;) Obudził się u lekarza i panie nie mogły się nadziwić, że nie śpi, a nie płacze. Każda sobie go chciała ponosić i zachwycały się jak pięknie rączki składa jakby się modlił. Nie chciałam ich wyprowadzać z błędu, ale jak on tak składa ręce i robi dzióbek z ust, to zazwyczaj właśnie sika ;)

reklama
Czy Wasze dzieci też czasami szybko oddychają? Tak jakby się czegoś bały albo właśnie przebiegły maraton? I to nie tylko wtedy, kiedy się czymś wysilają, ale po prostu leżąc na plecach, ewentualnie wierzgając nogami.
mój też tak robi, ale niezbyt często i raczej krótko to trwa, kilka takich przyspieszonych oddechów.

I po neurologu. Wszystko ok - 100% normy ;) Ale znowu "na wszelki wypadek" za miesiąc kolejne usg przeciemiączkowe i kolejna wizyta u neurologa. I znowu będą mi dziecko męczyć...

Przy okazji zaliczyliśmy pierwszą podróż tramwajem, bo Tato nie mógł się zerwać z pracy. Franol oczywiście wszystko przespał ;) Obudził się u lekarza i panie nie mogły się nadziwić, że nie śpi, a nie płacze. Każda sobie go chciała ponosić i zachwycały się jak pięknie rączki składa jakby się modlił. Nie chciałam ich wyprowadzać z błędu, ale jak on tak składa ręce i robi dzióbek z ust, to zazwyczaj właśnie sika ;)
haha:-D:-D dobre:-)
\gratuluję udanej wizyty:tak:

a przy okazji ja również mam pytanie - mojemu synkowi często drżą usta - i to na pewno nie z zimna - czy u waszych dzieci też tak jest?? przy czym dzieje się tak raczej często:baffled:

Do góry