reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
A szczepicie na rotawirusy??
oczywiscie, po tym jak mi 14 miesieczna Jula zachorowała i odwodniona i przelewajaca sie prze rece 3 dni w szpitalu spedzila pod kroplowka nie mam ochoty na poworke. Dodam,ze nie miala ona kontaktu ze stazymi dziecmi np. przedszkolakami tak jak Adas teraz....

my szczepimy na wszystko 6w1, meningo teraz w czwartek a w nastepnym pneumomokoki

Jutro jedziemy na szczepienie, zdecydowałam się na 5w1 i zaszczepimy na rota. Jeszcze popytam pediatry czy z problemami brzuszkowymi Krzysia jest sens szczepić na rota bo po 1.może zwrócić szczepionkę:/ I po 2. skutkami ubocznymi są problemy brzuszkowe a większych problemów bym już nie zniosła!

Nie wiem co wstąpiło w mojego syna ale całymi dniami SIĘ WYDZIERA!! Źle mu się leży - więc jeden wielki krzyk, głodny też krzyk, obsikany krzyk, znudziła mu się pozycja do trzymania krzyk - jeszcze trochę i go za okno wystawię bo mam dość:( Terrorysta jeden!:]

My już po szczepieniu- W KOŃCU :)- Pentaxim koszt 100zł, Miki waży równo 5kg i mierzy 58,5 cm ( w domu po ciele 63cm :) ) ubranka- 68 cm są już dobre i powoli 62 odchodzi w siną dal :) Wg pediatry mam dalej karmić sztucznie ( choć sama zauważyła że nie powinna mnie do tego namawiać- ale kieruje się dobrem dziecka)

Ja nie szczepię ani na koki ani na rota.

Wiolcia- a może to wczesne ząbkowanie- zdarzają się takie przypadki- zobacz do buzi czy na dole lub górze nie ma opuchniętych dziąsełek :)

aaaa i MIKI pierwszy raz obdarzył mnie dziś takim prawdziwym dziecięcym pełnym świadomym uśmiechem - myślałam, że się tam w przychodni rozpłynę ze szczęścia :):):)

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj ubrałam 62 i możemy już je zakładać, ale 56 nadal dobre..Za to bluza sie nie dopieła na brzuszku..Grubasek???

reklama
a ja juz sama nie wiem jak z tymi szczepieniami, z pneumo to czekam ale rota moze warto dac-wkoncu mam Paulisie ktora chodzi do złobka i zawsze cos moze przywlec do domu...
Wiolcia wspolczuje krzyków... i pomyslec ze jeszcze tak niedawno marzyłyśmy zeby byc juz rozpakowane a teraz...:)
ale kolki i gazy niebawem sie skoncza wtedy wejdą inne problemy:D -moja mama mnie pocieszyła ze do konca mojego zycia to ja już spokojnie nie pospie bo zawsze bedzie cos.... :D

Do góry