reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
No i my po szczepieniu. Połozna go nie zmierzyła, ale waga imponujaca jak dla mnie 5300, przegonił brata!!! No i niestety przepuklina niewielka jednak jest, mamy ją zaplastrować, Lolo był taki nieznośny, że nie wiem czy po tych dwóch tygodniach isc do kontroli czy nie..No zobacze i ocenie.

ja tak zrozumiałam jak coś to mnie poprawcie szczepimy ok 8 tygodnia 5w1 za ok 130zł i rota jak ktos chce za ok 300zł a WZB B. jest refundowane

Wiola my planujemy szczepienie jutro i szczepimy refundowanymi jak Lolka.
ja też będę Martynę tymi szczepić tylko ciekawe kiedy my się na nie wybierzemy :zawstydzona/y: po kuracji antybiotykowej miałyśmy trochę odczekać i chyba dopiero na początku lutego w przychodni zawitamy:dry:
my do szczepienia jeszcze, ale chyba bede szczepic 5w1 plus WZB B. na razie w przyszly wtorek idziemy do pediatry w medicover po skierowanie na usg bioderek. pogadam tez z nia o szczepieniach.

i pochwale sie, ze Alicja przez ostatni tydzien przytyla 260g. no i powoli zaczyna wyrastac z rozmiaru 56 - juz pierwsze bodziaki poszly w odstawke :D
ładnie Ci córcia przybiera:-)

Moja już z rozmiaru 62 wyrasta a śpiochy to juz 68 nosi;-)
moj maluszek bierze teraz 2 zastrzyki dziennie rano i wieczorem z powodu tych zapalonych oskrzeli, placz masakryczny a jeszcze zostalo ich 4 :-(
oj biedactwo :-(strasznie mi go szkoda:-(
No i my po szczepieniu. Połozna go nie zmierzyła, ale waga imponujaca jak dla mnie 5300, przegonił brata!!! No i niestety przepuklina niewielka jednak jest, mamy ją zaplastrować, Lolo był taki nieznośny, że nie wiem czy po tych dwóch tygodniach isc do kontroli czy nie..No zobacze i ocenie.
imponująca waga;-):-)

reklama
Byłam dziś z synkiem na kontroli u pediatry - waży 4380. W 8 dni przybrał około 180 gram. Neurologicznie rozwija się prawidłowo. Jestem zadowolona.

Do góry