reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Sun - brawa dla dzielnej księżniczki:-) a co do różyczki, to może dobrze, że będzie miała już ją z głowy:tak: a jak ją przechodzi - spokojnie???

ja też martwiłam się ospą małego - i do tego w sam urlop:crazy::no: ospa w wakacje jest okrutna:wściekła/y: teraz cieszę się, że majuż ją za sobą - ja nie - bo jeszcze córcia czeka w kolejce:-)

reklama
asjaa tak naprawdę gdyby nie moja mama to bym nie wiedziała że ma różyczkę - pewnie i tak poszłabym w końcu do lekarza bo wysypkę ma już 5 dzień, ale bardziej szukałam przyczyn w proszku, jedzeniu i takich tam. Była taka markotna zanim wysypka się wybiła ale zrzuciłam to na zęby które w dużych ilościach jej się rzuciły. Tak naprawdę ani ją nie swędzi ani nie czuje się źle ot po prostu biega z wysypką.

My zaraz po roczku mieliśmy szczepienie i przy okazji wyszło, że Krzysiek waży 10 kg, ma 73 cm i 7 ząbków;-). Teraz napenwo przytył bo wtedy miał okres niejedzenia... a teraz znów wsuwa wszystko;-) Widzę że wasze dzieciaczki maja podobny wzrost a tu mojemu Krzyśkowi siatki centylowe pokazują że wzrost ma w 10 centylu....
a dla odmiany powiem wam że mój chrześniak ma 4 m-ce i waży.... 10 kg!:szok:

Wiolcia ja wlasnie tez tych siatek nie rozumiem mój 3 tyg temu miał 10 kg i 75 cm i według siatki jest dośc niskim chłopcem :confused:
wow coż za waha u chrzesniaka

Krolcia to gratulacje!!:-)
Buzc zastrzeliłas mnie teraz!! jaki on wyyysokiii!! mój Krzyś to kurdupel przy nim:-D

gwiazdeczka chyba pora na wyrzucenie siatek cenylowych:tak: Skoro prawie każdy maluch ma miedzy 72-76 cm majac rok to jak moga być w 10 centylu:confused: No a mój chrzesniak to nie mieśli się w siatkach centylowych;-)

reklama
My już 8 zębów z głowy! Teraz gryzienie idzie w szalonym tempie, nawet obiady ze sporymi kawałkami nie robią problemów (wcześniej wypluwał ;/) Do tego przedwczoraj było pierwsze TATA, ale chyba nie bardzo wiedział do kogo to dopasować ;-)

Do góry